Grilis: kaip išspręsti per didelio dūmų problemas aplinkoje.

Grilis: kaip išspręsti per didelio dūmų problemas aplinkoje.

Viena iš dažniausių problemų su dauguma laužų, krosnelių ar kepsrių yra dūmų problemos kilimas kaminų vamzdžiuose.

Šios problemos priežastys yra įvairios, sunku numatyti statant namą, ir dar sunkiau jas išspręsti, jei tikima, kad tiesioginės intervencijos kaminu ar pačiu kaminu būtų pakankamos.

Vienintelis produktas, garantuojantis išspręsti kaminų dūmų problemą ir tuo pačiu lengvai naudojamas ir ekonomiškas, yra elektrinis kaminų ventiliatorius.

Elektrinis kaminų ventiliatorius yra aprūpintas priverstinio variklio, kuris visiškai panaikina problemą dėl prasto kaminų srauto, visiškai priešinantis priežastims, kokie jie bebūtų.

Gemi Elettronica gali pasiūlyti įvairius elektrinius kaminų ventiliatorius, kiekvienas su skirtingomis ir unikalios funkcijomis pasaulyje.

Galimi pasirinkti modeliai: Pagrindinis kaminų ventiliatorius, profesionalus elektrinis kaminų ventiliatorius ir profesionalus vario kaminų ventiliatorius.

Paprastas elektrinis kaminų ventiliatorius

turi siurbimo galios 2500 kubinių metrų per valandą ir gali išlaikyti temperatūrą iki 300 laipsnių.

Profesionalus elektrinis kaminų ventiliatorius

priešingai, turi siurbimo galios 3800 kubinių metrų per valandą ir gali išlaikyti temperatūrą iki 700 laipsnių. Turint omenyje atsparumą karščiui iki 700 laipsnių, lengva suprasti, kad šis kaminų ventiliatorius gali pasipriešinti netgi kaminų ugniai.

Profesionalus varinis elektrinis kaminų ventiliatorius

kaip ir anksčiau aprašytas profesionalus, taip pat turi siurbimo galios 3800 kubinių metrų per valandą ir gali išlaikyti temperatūrą iki 700 laipsnių, bet pagamintas iš nerūdijančio plieno su tikru vario danga.
Tikra vario danga ir nerūdijantis plienas, be didesnės ilgaamžiškumo, taip pat suteikia atsparumą drėgmei, padarant šį produktą unikaliu pasaulyje ne tik estetiškai, bet ir idealų pajūryje esančioms vietovėms.

Abu profesionalūs kaminų ventiliatoriaus modeliai, tiek tamsiai rudi, tiek variniai, turi H klasės variklį ir atsparūs aukštoms temperatūroms, nedėvi plastikinių dalių, ir kondensatorius yra įrengtas išoriniame dėže, toli nuo šilumos šaltinių.
Visos šios savybės neleidžia profesionalių kaminų ventiliatorių variklių suliejimui net kaminų ugnies atveju.

Visi Gemi Elettronica kaminų ventiliatoriai yra aprūpinti 6 greičių reguliatoriumi, iš kurio įjungiamas / išjungiamas kaminų ventiliatorius ir reguliuojama siurbimo galia.
Jie tiekiami su variklio dangteliu (kuris pagamintas iš plieno lapų ir dažytas tamsiai ruda pirmiems 2 minėtiems modeliams, tada nerūdijantis plienas ir varis nudažyti trečiajam aprašytam kaminų ventiliatoriui).
Aplink ventiliatorių Gemi Elettronica kaminų ventiliatoriai turi apsaugos grotelę, pagamintą iš elektrolytų suvirintų plieno žiedų, kurie taip pat tarnauja kaip apsauga nuo paukščių.

Visiems aprašytiems modeliams yra galimybė pasirinkti tarp kvadratinės pagrindo (elektrinis kaminų ventiliatorius yra aprūpintas reguliuojamomis laikikliais) ir apvalaus pagrindo (pagal išorinį kaminų vamzdžio skersmenį bus suteiktas apvalus adapteris).

Gemi Elettronica su savo elektriniu kaminų ventiliatoriumi gali išspręsti kiekvieno kaminų dūmų problemą, kokia bebūtų priežastis.

Pasirinkite jums tinkamą modelįspustelėdami čia.

Verskime Gemi universo, mes didžiuojamės pristatyti mūsų platus židinio dūmtraukioasortimentą, kiekvienas suunikaliais bruožais, patenkinančiais mūsų klientų įvairias poreikius. Mūsų pasiaukojimaspuikumui vedė mus kurtiįvairių modelių įvairų pasirinkimą, užtikrinant, kad kiekvienas detalis būtų kruopščiaisuprojektuotas irprižiūrėtas.

Židiniodūmtraukiai "pagrindiniai": Židinio dūmtraukis tiems, kurie ieškopatikimų ir efektyviųsprendimų, mes siūlome savo židinio dūmtraukio pagrindinę liniją. Šie modeliai sukurtisiekiant suteikti patikimasveikimo charakteristikas prie prieinamos kainos, užtikrinant efektyvų dūmų pašalinimąnesutrikdantkokybės.
Pagrindiniai bruožai: 300 C° siurbimo, 3 Metų Garantija ir 2500 M³/h siurbimogalia.

Židiniodūmtraukiai "profesionalūs": Jei ieškote profesionalaus lygioveiksmų, pasižyminčių dardidesne galia ir patikimumu, mūsų profesionalūs dūmų ištraukikliai yra idealipasirinkimas.
Pagrindiniai bruožai:700 C° siurbimo, 6 Metų Garantija ir 3800 M³/h siurbimo galia.

Mūsų kolekcija taip pat apima įvairių medžiagų ištraukiklių asortimentą, įskaitantnerūdijantį plieną ir varį.

Židiniodūmtraukiai"plieniniai": Plieno ištraukikliai įkūnija modernų eleganciją ir yrasukurti atlaikytilaiko iššūkius, siūlant efektyvų siurbimą ir stilingą stilių

Elektrinis dūmųištraukiklis su 6 greičių,išskirtinai sukurta iš nerūdijančio plieno Aisi 304. Dėl savo konstrukcijos dūmųištraukiklis atsparus atmosferossąlygoms ir jūros druskai, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką. Variklio galia 3800m³/h,įdiegiamas ant bet kokioskylės dydžio. Dūmų ištraukiklis atsparus iki 700°, atveju gaisro.

Židinio dūmtraukiai"variniai":Kita vertus, variniai ištraukikliai ne tik atspindi klasikinę grožį, bet taip pat pasižymiilgaamžiškumu.
Varinisdūmų ištraukiklis - tai „Gemi“ elektrinių dūmų ištraukiklių viršūnė. Sukurtas išnerūdijančio plieno Aisi 304, kadbūtų užtikrintas atsparumas atmosferos sąlygoms ir jūros druskai. Dėmesys detalių estetikai,dėka vario dangos. Kaipir profesionalus modelis „Moro galva“, siurbia 3800m³/h ir išlaiko iki 700°. Dūmų problemaišspręsta. Puikiai tinkažidiniams, krosnims, kepsninėms, krosnims ir pan. 10 metų garantija visam dūmų ištraukikliokonstrukcijai.

Pirkti dabar!.