Kaip išdėstyti elektrinės tvoros laidus? Štai visas vadovas...

Kaip išdėstyti elektrinės tvoros laidus? Štai visas vadovas...

Kaip išdėstyti elektrinės tvoros laidus?


Daugelis gali jaustis bauginti, kai kalbama apie elektrinės tvoros laidų naudojimą dėl nežinomybės, kaip ją įrengti taip, kad ji būtų saugi ir veiksminga, saugant nuo laukinių gyvūnų ar saugant gyvulius.
Nesijaudinkite, esate teisingame vadove.
Tačiau pirmiausia, pažvelkime į elektrinės tvoros laidų naudojimo privalumus:

1. Veiksmingumas:

Elektrinės tvoros laidai yra labai efektyvus būdas tvarkyti gyvulius. Suteikdami kontroluojamą elektrinį impulsą, šios tvoros leidžia greitai ir efektyviai vadovauti, atskirti ar laikyti gyvulius. Tai ženkliai mažina laiko ir pastangų, reikalingų kasdienėms veikloms, sąnaudas, leidžia ūkininkams sutelkti dėmesį į kitas svarbias veiklas.

2. Gyvulių saugumas:

Vienas iš pagrindinių elektrinių tvoros laidų aspektų yra jų gebėjimas suteikti saugų barjerą be pastovios žalos gyvuliams. Elektrinis impulsas pakankamai stiprus, kad atbaidytų gyvulius nuo tvoros palietimo be rimtų sužalojimų. Tai ne tik apsaugo gyvulius nuo išorinių pavojų, bet ir išvengia savarankiškų sužalojimų dėl pabėgimo bandymų.

3. Augalų apsauga:

Be gyvulių tvarkymo, elektriniais tvoros laidais apsaugomi augalai nuo laukinių gyvūnų ir žalingų vabzdžių. Elektrinio barjero buvimas efektyviai atbaido žaliamus gyvūnus, saugodamas augalus ir mažindamas būtinybę naudoti drastiškas priemones, tokias kaip perteklinis pesticidų naudojimas.

4. Diegimo ir priežiūros paprastumas:

Elektrinių tvoros laidų diegimas yra santykinai paprastas ir gali būti pritaikytas pagal ūkio konkretų poreikį. Priežiūra yra lygiai taip pat paprasta, reikalaujanti tikrinimo sistemos, kad būtų užtikrintas tinkamas jos veikimas. Tai padeda sumažinti eksploatavimo sąnaudas ir suteikia ūkininkams didesnį dvasinį ramybės jausmą.

5. Nauda tvariai žemės ūkiui:

Elektrinių tvoros laidų naudojimas atitinka tvaraus žemės ūkio tikslus, mažindamas priklausomybę nuo žalingų aplinkai žalingų praktikų. Optimizuota gyvulių tvarkymo ir augalų apsauga be chemikalų pertekliaus padeda išsaugoti dirvos sveikatą ir aplinkinius ekosistemos komponentus.

Išvada: elektriniai tvoros laidai yra pagrindinis modernaus žemės ūkio elementas, turintis privalumų veiksmingumo, gyvulių saugumo, augalų apsaugos ir įnašo į tvarią žemės ūkį požiūriu. Šios technologijos įsigijimas yra išmintingas sprendimas ūkininkams, siekiantiems pusiausvyros tarp produktyvumo ir aplinkos atsakomybės.

Idealūs aukščiai elektrinių tvoros laidams išdėstyti

Teisingas elektrinės tvoros įrengimas yra esminis, siekiant užtikrinti gyvūnų ir sistemos sėkmės saugumą. Teisingo aukščio pasirinkimas tvoros laidams išdėstyti didžiąją dalį priklauso nuo gyvulių, kuriuos reikia laikyti ar apsaugoti, dydžio. Pažiūrėkime, kaip prisitaikyti aukščius, kad būtų užtikrinta saugi ir efektyvi aplinka.

1. Maži gyvūnai:

Mažiems gyvūnams, tokie kaip viščiukai, vištos, triušiai, tvoros laidai turi būti pakankamai aukšti, kad jie negalėtų perrašyti ar peršokti. Paprastai aukštis nuo 20 iki 80 cm, dedant laidus kas 20 cm atstumu. Rekomenduojama laidų storis turi būti tarp 2,2 ir 4 mm. Šis matavimas tinka atbaidyti mažus gyvūnus be žalos.

2. Vidutinio dydžio gyvuliai:

Vidutinio dydžio gyvuliams, tokie kaip avys, ožkos, šunys, arklys, lapės, vilkai, asilai, lasiukai, tvoros aukštis turėtų būti padidintas. Dažnai rekomenduojamas aukštis nuo 30 iki 120 centimetrų, dedant laidus apie kiekvienus 30 cm. Rekomenduojamas laidų storis 4 mm. Tai užtikrina, kad gyvuliai negali peršokti ar praeiti per tvorą, juos saugant ir neleidžiant galimiems pabėgimams. Dideliems gyvuliams taip pat galima naudoti elektrinių tvorųfilų pasirinkimą, betir įvairių elektrikų, siūlančių net 5 skirtingus tipus, kiekvienas su savo specifinėmissavybėmis ir unikaliaisprivalumais:

220V srovės elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoroms iki 5 kmilgio;

220V srovės elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoroms iki 8 kmilgio;

12V/220V baterijos elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoromsiki 5 km ir 6J;

12V/220V baterijos elektrikai su 2 baterijomis, turintis tobulą irsaugų veikimą tvoromsiki 5 km ir 6J;

12V/220V baterijos elektrikai su saulės paneliu, turintis tobulą irsaugų veikimą tvoromsiki 5 km ir 6J.

Be to, mes siūlome platų aukštos kokybės elektrinių laido ir juostų asortimentą, kartu suizoliatoriais, pritaikytaisbet kokio tipo palaikymui, kurį pasirinksite savo elektriniam tvorai:

Medinių stulpų izoliatoriai;

Geležinių stulpų izoliatoriai;

Dvigubo kablys izoliatorius;

Medinių stulpų izoliatorių varžtai ir atjungimo jungtis.

Mes, Gemi, išsiskiriame iš konkurencijos dėl penkių dešimtmečių patirties šioje srityje irgalimybės teiktiindividualizuotas sprendimus kiekvieno kliento specifinėms poreikiams. Mūsų klientųaptarnavimas yra išsamus,teikiant visapusišką paramos paslaugą nuo pirkimo momento, kuri nesibaigia pirkimo momento.Mes pasiekiami telefonunumeriu +390287165556, pokalbių lange arba el. paštu.

Gemi pirkimo privalumai

  1. Nemokamas grąžinimas per 100 dienų;
  2. Greitas pristatymas visame pasaulyje;
  3. Visi mūsų produktai pagaminti Italijoje su aukštos kokybės žaliavomis;
  4. Visi mūsų produktai atitinka teisės saugumo normas ir turi atitinkamą sertifikatą;
  5. Turime daugiau nei 5000 atsiliepimų didžiausiame pasaulio atsiliepimų portale:Trustpillot;
  6. Mūsų penkių dešimtmečių patirtis jūsų paslaugoms visiškai prieinama.
  7. Mums yra beveik 1000 vaizdo įrašų apžvalgų portale „TrustVideos“, kuriuose yra vartotojųvaizdo įrašųliudijimai.

Pirkti dabar!.