Iš mano židinio veržiasi dūmai! Ką turėčiau daryti?

Iš mano židinio veržiasi dūmai! Ką turėčiau daryti?

Kodėl jūsų židinys rūko namuose?

Jūsų židinys yra tradicinis ir žavingas elementas namuose, bet gali pavirsti košmaru, kai pradeda gaminti dūmus vietoje šilumos. Tai gali sukelti diskomfortą, blogus kvapus ir netgi sveikatos problemas namo gyventojams. Pažvelkime į dažniausius šios problemos priežastis ir kaip joms spręsti.

Pagrindinės priežastys, kurios veikia tinkamą krosnelės veikimą, yra įvairios, įskaitant: netinkamai išmatuotą kamininę kaminą; neizoliuotą šaltą kaminą; lankstų kaminą; oro trūkumą patalpose; nepalankų vėją; blogai pastatytą kaminą arba blogai suprojektuotą židinį.

Kaminų ilgis taip pat gali paveikti dūmų buvimą. Jei kaminas yra per trumpas, palyginti su kambario dydžiu ar ugnies galia, rezultatas bus blogas oro cirkuliavimas ir dūmai kils link susikaupimo viduje.

Kaip nustatyti, ar jūsų židinys veikia?


Vienas paprasčiausių būdų nustatyti, ar židinys veikia gerai, yra stebėti dūmus, išsiskiriančius iš kamininės kaminų. Jei dūmai išeina lygiagrečiai ir tiesiai į viršų, tai geras ženklas, kad židinys veikia tinkamai. Kitaip tariant, jei dūmai stumiami atgal į kambarys arba plinta šonu, gali kilti problemų su vėdinimu.

Kitas signalas, į kurį reikia atkreipti dėmesį, yra rūko buvimas ant židinio durų stiklo. Jei rūkas greitai kaupiasi ant stiklo, tai gali būti požymis, kad židinys neturi pakankamai oro, kad degintų tinkamai. Šiuo atveju gali prireikti padidinti oro įleidimo angą arba pašalinti bet kokias kliūtis.

Be to, jei jūsčia savo namuose kvapote rūką net kai židinys įjungtas ir veikia, tai reiškia, kad yra problemų su vėdinimu. Galbūt reikia patikrinti kamininę kaminą, kad būtų pašalintos blokavimai ar kliūtys, neleidžiančios dūmams tinkamai išsisukti.

Taip pat svarbu atsižvelgti į oro srautus namuose. Jei esama atvirų langų ar durų šalia židinio, tai gali būti oro srautas, kuris trukdo vėdinimui. Uždarius langus ir patikrinus, ar nėra vėsiojimo, galima išspręsti problemą.

Kai kuriais atvejais problema gali būti dėl netinkamos kaminų išmatavimo kambariui. Jei kaminas yra per mažas, jis gali nepajėgti sukurti pakankamo vėdinimo, kad mediena sudegtų tinkamai. Tokiu atveju gali prireikti pasikonsultuoti su profesionalu, kad permatuotų kaminą arba įrengtų naują.

Galų gale, jei įtariate, kad jūsų židinyje yra vėdinimo problema, visuomet patartina kreiptis į profesionalą. Ekspertas galės atlikti išsamų židinio įvertinimą ir nustatyti bet kokias vėdinimo problemas. Gali prireikti valyti kamininę kaminą, pakeisti kamininę dangtį ar atlikti kitas pataisas, kad būtų užtikrintas židinio tinkamas veikimas.

Išvada, svarbu suprasti, ar židinys veikia tinkamai, kad užtikrintumėte jūsų namų saugumą ir komfortą. Stebėti iš kamininės kaminų išeinančius dūmus, tikrinti, ar yra rūko ant židinio durų stiklo ir patikrinti, ar namuose jaučiamas rūko kvapas, yra svarbūs požymiai, kuriuos reikia stebėti. Jei iškyla problemų, patartina kreiptis į profesionalą dėl išsamios vertinimo ir būtinų pataisų.

Ar jūsų židinys rūko?

Mes, GEMI ELETTRONICA, turime sprendimą su savo kaminų aspiratoriais!

Mūsų Produktai

GEMI kūrėjų pasaulyje mes didžiuojamės pristatydami savo įvairius kaminų dūmų aspiratorius, kiekvienas su unikaliais bruožais, kurie atitiks įvairių klientų poreikius. Mūsų paskirtis yra puikus kokybės lygis, dėl ko sukūrėme įvairias modelių pasirinkimo galimybes, užtikrinant, kad kiekvienas detalis būtų kruopščiai suprojektuotas ir pagamintas.

Paprasti kaminų aspiratoriai: Tiems, kurie ieško patikimų ir efektyvių sprendimų, mes siūlome savo paprastų kaminų aspiratorių liniją. Šie modeliai sukurti suteikti patikimą veikimą prie prieinamos k

Verskime Gemi universo, mes didžiuojamės pristatyti mūsų platus židinio dūmtraukioasortimentą, kiekvienas suunikaliais bruožais, patenkinančiais mūsų klientų įvairias poreikius. Mūsų pasiaukojimaspuikumui vedė mus kurtiįvairių modelių įvairų pasirinkimą, užtikrinant, kad kiekvienas detalis būtų kruopščiaisuprojektuotas irprižiūrėtas.

Židiniodūmtraukiai "pagrindiniai": Židinio dūmtraukis tiems, kurie ieškopatikimų ir efektyviųsprendimų, mes siūlome savo židinio dūmtraukio pagrindinę liniją. Šie modeliai sukurtisiekiant suteikti patikimasveikimo charakteristikas prie prieinamos kainos, užtikrinant efektyvų dūmų pašalinimąnesutrikdantkokybės.
Pagrindiniai bruožai: 300 C° siurbimo, 3 Metų Garantija ir 2500 M³/h siurbimogalia.

Židiniodūmtraukiai "profesionalūs": Jei ieškote profesionalaus lygioveiksmų, pasižyminčių dardidesne galia ir patikimumu, mūsų profesionalūs dūmų ištraukikliai yra idealipasirinkimas.
Pagrindiniai bruožai:700 C° siurbimo, 6 Metų Garantija ir 3800 M³/h siurbimo galia.

Mūsų kolekcija taip pat apima įvairių medžiagų ištraukiklių asortimentą, įskaitantnerūdijantį plieną ir varį.

Židiniodūmtraukiai"plieniniai": Plieno ištraukikliai įkūnija modernų eleganciją ir yrasukurti atlaikytilaiko iššūkius, siūlant efektyvų siurbimą ir stilingą stilių

Elektrinis dūmųištraukiklis su 6 greičių,išskirtinai sukurta iš nerūdijančio plieno Aisi 304. Dėl savo konstrukcijos dūmųištraukiklis atsparus atmosferossąlygoms ir jūros druskai, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką. Variklio galia 3800m³/h,įdiegiamas ant bet kokioskylės dydžio. Dūmų ištraukiklis atsparus iki 700°, atveju gaisro.

Židinio dūmtraukiai"variniai":Kita vertus, variniai ištraukikliai ne tik atspindi klasikinę grožį, bet taip pat pasižymiilgaamžiškumu.
Varinisdūmų ištraukiklis - tai „Gemi“ elektrinių dūmų ištraukiklių viršūnė. Sukurtas išnerūdijančio plieno Aisi 304, kadbūtų užtikrintas atsparumas atmosferos sąlygoms ir jūros druskai. Dėmesys detalių estetikai,dėka vario dangos. Kaipir profesionalus modelis „Moro galva“, siurbia 3800m³/h ir išlaiko iki 700°. Dūmų problemaišspręsta. Puikiai tinkažidiniams, krosnims, kepsninėms, krosnims ir pan. 10 metų garantija visam dūmų ištraukikliokonstrukcijai.

Pirkti dabar!.