Naminių paukščių tinklas: jūsų viščiukų apsaugos vadovas.

Naminių paukščių tinklas: jūsų viščiukų apsaugos vadovas.

Paukštienos tinklelis: įrankis, kuris apsaugo jūsų viščiukus

Paukštienos tinklelis yra būtinas elementas, užtikrinantis gyvūnų saugumą ir apsaugą skirtame jų buveinės plotelyje. Saugi viščiukų rūsys turi būti kruopščiai suprojektuotas ir pastatytas, atsižvelgiant į įvairius veiksnius, galinčius paveikti jo veiksmingumą.

Pirmiausia, svarbu pasirinkti tinkamą apsauginio tinklo medžiagą. Dažniausiai naudojamos paukščių tvorų medžiagos yra tinklas, medis ir PVC. Kiekvienas iš jų turi privalumų ir trūkumų, kuriuos reikia įvertinti. Tinklas yra ilgaamžis ir atsparus, bet gali būti brangus ir reikalauti nuolatinio priežiūros, kad būtų išvengta rūdijimo ir korozijos.

Medis yra pigus ir lengvai apdirbamas, tačiau laikui bėgant gali susilpnėti dėl oro sąlygų. PVC yra atsparus ir reikalauja mažai priežiūros, tačiau gali būti brangus.

Tvoro dydis yra dar svarbus aspektas, kurį reikia įvertinti. Paukštienai turi turėti pakankamai vietos, kad viščiukai galėtų laisvai judėti nesijaučianti persikraustytomis.

Apibendrintai, rekomenduojama turėti bent 3-4 kvadratinius metrus vietos kiekvienai viščiai. Be to, tvora turi būti pakankamai aukšta norint užkirsti kelią viščiukams pabėgti ar įžeistiems neprieiti.

Tvoro tvirtumas yra pagrindinis siekiant užtikrinti paukštienos saugumą. Konstrukcija turi būti tvirta ir atspari puolimams nuo plėšrų, tokių kaip lapės, šunys ar katinai.

Galiausiai, taip pat svarbu atsižvelgti į prieigą prie paukštienos. Tvora turi turėti gerai suprojektuotą ir saugų vartą, leidžiantį lengvai patekti į paukštienos plotą valymui ir maisto bei vandens papildymui. Vartas turi būti įrengtas su saugiu užraktu, kuris neleistų atsitiktinai atsidaryti ar nekviečiamoms įsiskverbimams.

Išvada, paukščių tvoros yra būtinos norint užtikrinti gyvūnų saugumą. Pasirinkus tinkamą medžiagą, teisingai apskaičiavus tvoros dydį, užtikrinus jos tvirtumą ir sudarant lengvą prieigą - tai visi svarbūs elementai, kurie padės sukurti saugias viščiukų rūsys.

Atsižvelgdami į šiuos veiksnius ir priimdami apgalvotus sprendimus, galite užtikrinti saugią ir apsaugotą aplinką viščiukams, išvengiant jų priežiūros rizikos ar potencialių išsigelbėjimų.

Kokį tinklelį naudoti viščių rūsiams?

Kuriant viščių rūsį, svarbu apsvarstyti naudojamo tinklelio pasirinkimą. Paukštienos tinklelis atlieka svarbų vaidmenį apsaugant viščiukus nuo plėšrų, leisdamas jiems turėti pakankamai vietos judėti laisvai. Be to, geras tinklelis padeda išlaikyti higieną rūsyje, neleisdamas nepageidaujamoms gyvūnams, tokioms kaip pelės ar vabzdžiai, patekti.

Rinkoje yra kelios paukščių tinklelio rūšys, bet pasirinkimas daugiausia priklauso nuo konkrečių veisėjų poreikių ir geografinės vietovės, kurioje yra viščių rūsys. Kai kurie iš dažniausiai pasitaikančių variantų apima šešiakampį tinklą, tvoros tinklą ir elektrinę tvorą.

Šešiakampis tinklas yra populiari viščiukų veisėjų pasirinkimo galimybė. Šios rūšies tinklas yra pagamintas iš korozijos atsparaus cinkuoto plieno ir turi reguliarią tinklo struktūrą, neleidžiančią viščiukams išsigelbėti ar plėšrų patekti į viščių rūsį.

Tinklo dydis gali skirtis priklausomai nuo auginamų paukščių dydžio, tačiau standartinis rodiklis yra 25 mm (1 colių). Šešiakampis tinklas yra ekonomiškas ir ilgaamžis, tačiau gali prireikti daugiau priežiūros valant, kad būtų išvengta purvo ar dulkių susikaupimo.

Tinklo tvora yra kitas populiari variantas viščių rūsiui. Šios rūšies tinklas pagamintas iš cinkuoto ar plastifikuoto plieno ir yra prieinamas įvairiose dydžių ir storio. Tinklas siūlo didesnį atsparumą plėšrų nei šešiakampis tinklas, bet gali būti brangesnis. Svarbu pasirinkti tinkamo skersmens tinklą, kad būtų išvengta plėšrų ėduonių ar plėšrų perskaldymo tinklą.

Galiausiai yra elektrinė tvora, kuri veikia naudojant mažo intensyvumo elektros šoką, kad būtų sumažintas plėš

Gemi elektrinio apsaugos priemonių asortimentas

Gemi įmonėje rasite ne tik platų elektrinių tvorųfilų pasirinkimą, betir įvairių elektrikų, siūlančių net 5 skirtingus tipus, kiekvienas su savo specifinėmissavybėmis ir unikaliaisprivalumais:

220V srovės elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoroms iki 5 kmilgio;

220V srovės elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoroms iki 8 kmilgio;

12V/220V baterijos elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoromsiki 5 km ir 6J;

12V/220V baterijos elektrikai su 2 baterijomis, turintis tobulą irsaugų veikimą tvoromsiki 5 km ir 6J;

12V/220V baterijos elektrikai su saulės paneliu, turintis tobulą irsaugų veikimą tvoromsiki 5 km ir 6J.

Be to, mes siūlome platų aukštos kokybės elektrinių laido ir juostų asortimentą, kartu suizoliatoriais, pritaikytaisbet kokio tipo palaikymui, kurį pasirinksite savo elektriniam tvorai:

Medinių stulpų izoliatoriai;

Geležinių stulpų izoliatoriai;

Dvigubo kablys izoliatorius;

Medinių stulpų izoliatorių varžtai ir atjungimo jungtis.

Mes, Gemi, išsiskiriame iš konkurencijos dėl penkių dešimtmečių patirties šioje srityje irgalimybės teiktiindividualizuotas sprendimus kiekvieno kliento specifinėms poreikiams. Mūsų klientųaptarnavimas yra išsamus,teikiant visapusišką paramos paslaugą nuo pirkimo momento, kuri nesibaigia pirkimo momento.Mes pasiekiami telefonunumeriu +390287165556, pokalbių lange arba el. paštu.

Gemi pirkimo privalumai

  1. Nemokamas grąžinimas per 100 dienų;
  2. Greitas pristatymas visame pasaulyje;
  3. Visi mūsų produktai pagaminti Italijoje su aukštos kokybės žaliavomis;
  4. Visi mūsų produktai atitinka teisės saugumo normas ir turi atitinkamą sertifikatą;
  5. Turime daugiau nei 5000 atsiliepimų didžiausiame pasaulio atsiliepimų portale:Trustpillot;
  6. Mūsų penkių dešimtmečių patirtis jūsų paslaugoms visiškai prieinama.
  7. Mums yra beveik 1000 vaizdo įrašų apžvalgų portale „TrustVideos“, kuriuose yra vartotojųvaizdo įrašųliudijimai.

Pirkti dabar!.