Elektrinė tvora elniams: kaip pastatyti geriausią tvorą.

Elektrinė tvora elniams: kaip pastatyti geriausią tvorą.

Elektrinė tvora elniams

Elektrinė tvora elniams yra viena geriausių priemonių, skirtų užkirsti kelią elnių įsiveržimui į mūsų žemes.

Elektrinė tvora elniams turi būti pastatyta iš patvaraus medžio, metalo ar betono. Tvoros dydis priklausys nuo žemės, kurią norite apsaugoti, dydžio.

Elniai: Svarbiausios Savybės

Elniai, taip pat žinomi kaip briedžiai arba briedžiai (mokslinis pavadinimas: Dama dama), yra stirnos, priklausančios stirninių šeimai. Šie gyvūnai pasižymi keliais išskirtiniais požymiais:

  1. Dydis: Elniai yra vidutinio dydžio, su suaugusiųjų patinų siekiančiais kelių pečių aukštį apie 90-110 centimetrų ir svoriu svyruojančiu tarp 60 ir 150 kilogramų. Patelės paprastai yra mažesnės nei patinai.

  2. Fizinis išvaizda: Elniai vasarą turi trumpą, rudą, grubią kailį, kuris žiemą tampa tamsesnis ir tankesnis. Jie turi baltą širdies formos dėmę ant užpakalinių kojų.

  3. Ragai: Tiek patinai, tiek patelės augina šakotas ragus. Patinų ragai paprastai yra didesni ir sudėtingesni, su šakojančia struktūra, kuri auga iš kaukolės. Patelės ragai yra trumpesni ir mažiau šakoti.

  4. Maistas: Elniai yra herbivoriai ir maitinasi daugiausia lapais, ūglių, žolemis, gėlėmis, vaisiais ir medžių žieve. Jų dieta gali skirtis priklausomai nuo sezono metu maisto prieinamumo.

  5. Elgesys: Elniai yra pagrindiniai krepsiniai ir naktiniai gyvūnai, nors juos galima pamatyti ir dieną tam tikrose aplinkybėse. Jie paprastai yra bailūs ir atsargūs, dažnai ieškantys prieglobsčio miškingose vietovėse, norėdami išvengti tiesioginio kontakto su žmonėmis.

Kiek Aukštai Gali Šokti Elniai?

Elniai gali šokti iki 2 metrų aukščio.

Elnių šuolių gebėjimas gali skirtis priklausomai nuo veiksnių, tokų kaip amžius, fizinė būklė ir konkreti situacija.

Tačiau svarbu pažymėti, kad elniai garsėja savo gebėjimu įveikti vertikalius kliūtis, įskaitant tvoras ir kitas gamtines kliūtis, dėka jų judrumo ir stiprių kojų.

Kiek Aukšta Turi Būti Tvoros, Kad Būtų Išvengta Elnių Įsiveržimo?

Elektrinė tvora elniams turi būti pakankamai aukšta, kad užkirstų kelią jiems peršokti ją. Vidutiniškai rekomenduojamas aukštis elniams tvorai yra mažiausiai 2 metrai. Kaip mes žinome, elniai yra labai judrūs gyvūnai, galintys šokti įspūdingais aukščiais.

Be to, tvora turi būti pakankamai tvirta, kad atlaikytų elnių bandymus jos nusviesti ar iškasti po ja. Svarbu pasirinkti aukštos kokybės ir patvarius medžiagas tvorai pastatyti.

Kokia Geriausia Sprendimas Apsaugoti Turtą Nuo Elnių? Elektrinė T...ore...

Elektrinės tvoros elniams yra inovatyvus sistemas, leidžiančios apsaugoti elnius ir jų apylinkes, užtikrinant harmoningą koegzistavimą tarp gyvūnų pasaulio ir žmogaus gyvenamosioms vietovėms.

Šios tvoros yra efektyvus sprendimas, skirtas sumažinti žalą pasėliams ir gamtos paveldui, užtikrinant tvarų elnių populiacijų valdymą. Šiame tekste išnagrinėsime elektrinių elnių tvorų savybes, jų privalumus ir geriausius naudojimo būdus.

Elektrinės elnių tvoros susideda iš įvairių stulpų, kuriuos jungia elektriniai laidai, generuojantys silpną elektros šoką. Šis šokas sukuria virtualią kliūtį, neleidžiančią elniui kirsti tvoros.

Elektriniai laidai yra išdėstyti tinkamu aukščiu, kad neleistų elniams jų peršokti, ir prijungti prie valdymo įrenginio, reguliuojančio elektros šokų dažnį ir intensyvumą.

Kokie Yra Elektrinės Elnių Tvora Pranašumai?

Yra keletas privalumų pastatant elektrinę elnių tvorą:

  1. Pasėlių apsauga: Žinoma, kad elniai padaro žalą žemės ūkio kultūroms, maitindamiesi ūgliais, gėlėmis ir vaisiais. Elektrinės tvoros sukuria fizinę kliūtį, neleidžiančią elniams patekti į kultūrinius plotus, mažindamos nuostolius ir pasėlių žalą.

  2. Biodvietės išsaugojimas: Elektrinės tvoros

    Gemi elektrinio apsaugos priemonių asortimentas

    Gemi įmonėje rasite ne tik platų elektrinių tvorųfilų pasirinkimą, betir įvairių elektrikų, siūlančių net 5 skirtingus tipus, kiekvienas su savo specifinėmissavybėmis ir unikaliaisprivalumais:

    220V srovės elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoroms iki 5 kmilgio;

    220V srovės elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoroms iki 8 kmilgio;

    12V/220V baterijos elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoromsiki 5 km ir 6J;

    12V/220V baterijos elektrikai su 2 baterijomis, turintis tobulą irsaugų veikimą tvoromsiki 5 km ir 6J;

    12V/220V baterijos elektrikai su saulės paneliu, turintis tobulą irsaugų veikimą tvoromsiki 5 km ir 6J.

    Be to, mes siūlome platų aukštos kokybės elektrinių laido ir juostų asortimentą, kartu suizoliatoriais, pritaikytaisbet kokio tipo palaikymui, kurį pasirinksite savo elektriniam tvorai:

    Medinių stulpų izoliatoriai;

    Geležinių stulpų izoliatoriai;

    Dvigubo kablys izoliatorius;

    Medinių stulpų izoliatorių varžtai ir atjungimo jungtis.

    Mes, Gemi, išsiskiriame iš konkurencijos dėl penkių dešimtmečių patirties šioje srityje irgalimybės teiktiindividualizuotas sprendimus kiekvieno kliento specifinėms poreikiams. Mūsų klientųaptarnavimas yra išsamus,teikiant visapusišką paramos paslaugą nuo pirkimo momento, kuri nesibaigia pirkimo momento.Mes pasiekiami telefonunumeriu +390287165556, pokalbių lange arba el. paštu.

    Gemi pirkimo privalumai

    1. Nemokamas grąžinimas per 100 dienų;
    2. Greitas pristatymas visame pasaulyje;
    3. Visi mūsų produktai pagaminti Italijoje su aukštos kokybės žaliavomis;
    4. Visi mūsų produktai atitinka teisės saugumo normas ir turi atitinkamą sertifikatą;
    5. Turime daugiau nei 5000 atsiliepimų didžiausiame pasaulio atsiliepimų portale:Trustpillot;
    6. Mūsų penkių dešimtmečių patirtis jūsų paslaugoms visiškai prieinama.
    7. Mums yra beveik 1000 vaizdo įrašų apžvalgų portale „TrustVideos“, kuriuose yra vartotojųvaizdo įrašųliudijimai.

    Pirkti dabar!.