Elektrinės tvoros arkliams: ekonomiškiausias, dinamiškiausias ir efektyviausias sprendimas.

Elektrinės tvoros arkliams: ekonomiškiausias, dinamiškiausias ir efektyviausias sprendimas.

Elektrinės tvoros arkliams yra puiki sprendimas, skirtas apriboti mūsų keturkojų draugų ganymo plotą ir užtikrinti jų saugumą. Šios tvoros veikia perduodančiu elektros srove per laidus, apsuptus nustatyto ploto, sukurdamos nematomą, bet efektyvią barjerą.

Elektrinės tvoros arkliams galima naudoti tiek viduje, tiek lauke, suteikiant mūsų keturkojams draugams tinkamą laisvės judėti laisvę. Be ganymo ploto apribojimo, šios tvoros gali būti naudojamos ir atskirti arklius maitinimo metu.

Yra skirtingų tipų elektrinės tvoros arkliams, bet visos jos turi keletą bendrų savybių. Pirmiausia svarbu pasirinkti tvorą su pakankamu įtampos lygiu, kad būtų užtikrintas atgrasinantis poveikis, neleidžiantis arkliams išsiveržti iš nustatyto ploto.

Galiausiai, pasirinkus aukštos kokybės elektrinę tvorą arkliams, pagamintą iš patvaraus medžiagų, yra esminis, kad būtų atliktas saugus ir ilgalaikis investicijos.

Išvada, elektrinės tvoros arkliams yra efektyvus sprendimas apriboti mūsų keturkojų draugų ganymo plotą, užtikrinant jų saugumą. Kvalifikuotos tvoros pasirinkimas su tinkamais saugos įrenginiais yra esminis, norint užtikrinti mūsų arklių gerovę ir suteikti jiems tinkamą judėjimo laisvę.

Kaip Padaryti Elektrifikuotą Tvora Arkliams?

Elektrifikuota tvora arkliams yra labai naudingas įrankis, kad saugotų mūsų žirgus nustatytame plote. Šiame straipsnyje pamatysime, kaip greitai ir lengvai pastatyti elektrifikuotą tvorą arkliams.

Pirmiausia, surinkite visus reikalingus medžiagas: elektrinį laidą arba elektrinę juostelę, medžio arba metalinius stulpus, laidų izoliatorius, energijos tiekėją srovei ir įtampos testerį.

Kiek Aukšta Turi Būti Arklių Tvora?

Arklių tvoros yra būtinos, kad būtų užtikrintas gyvūnų saugumas ir apsaugotos aplinkinės savybės. Ypač tvoros aukštis yra svarbus veiksnys, kurį reikia atsižvelgti, statant elektrinę tvorą žirgams.

Gemi elektrinio apsaugos priemonių asortimentas

Gemi įmonėje rasite ne tik platų elektrinių tvorųfilų pasirinkimą, betir įvairių elektrikų, siūlančių net 5 skirtingus tipus, kiekvienas su savo specifinėmissavybėmis ir unikaliaisprivalumais:

220V srovės elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoroms iki 5 kmilgio;

220V srovės elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoroms iki 8 kmilgio;

12V/220V baterijos elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoromsiki 5 km ir 6J;

12V/220V baterijos elektrikai su 2 baterijomis, turintis tobulą irsaugų veikimą tvoromsiki 5 km ir 6J;

12V/220V baterijos elektrikai su saulės paneliu, turintis tobulą irsaugų veikimą tvoromsiki 5 km ir 6J.

Be to, mes siūlome platų aukštos kokybės elektrinių laido ir juostų asortimentą, kartu suizoliatoriais, pritaikytaisbet kokio tipo palaikymui, kurį pasirinksite savo elektriniam tvorai:

Medinių stulpų izoliatoriai;

Geležinių stulpų izoliatoriai;

Dvigubo kablys izoliatorius;

Medinių stulpų izoliatorių varžtai ir atjungimo jungtis.

Mes, Gemi, išsiskiriame iš konkurencijos dėl penkių dešimtmečių patirties šioje srityje irgalimybės teiktiindividualizuotas sprendimus kiekvieno kliento specifinėms poreikiams. Mūsų klientųaptarnavimas yra išsamus,teikiant visapusišką paramos paslaugą nuo pirkimo momento, kuri nesibaigia pirkimo momento.Mes pasiekiami telefonunumeriu +390287165556, pokalbių lange arba el. paštu.

Gemi pirkimo privalumai

  1. Nemokamas grąžinimas per 100 dienų;
  2. Greitas pristatymas visame pasaulyje;
  3. Visi mūsų produktai pagaminti Italijoje su aukštos kokybės žaliavomis;
  4. Visi mūsų produktai atitinka teisės saugumo normas ir turi atitinkamą sertifikatą;
  5. Turime daugiau nei 5000 atsiliepimų didžiausiame pasaulio atsiliepimų portale:Trustpillot;
  6. Mūsų penkių dešimtmečių patirtis jūsų paslaugoms visiškai prieinama.
  7. Mums yra beveik 1000 vaizdo įrašų apžvalgų portale „TrustVideos“, kuriuose yra vartotojųvaizdo įrašųliudijimai.

Pirkti dabar!.