Elektrinė tvora vilkams: kaip apsaugoti savo gyvulius nuo išpuolių.

Elektrinė tvora vilkams: kaip apsaugoti savo gyvulius nuo išpuolių.

Elektrinė tvora vilkams

Elektrinės tvoros vilkams yra svarbus pasirinkimas gyvulininkams, gyvenantiems srityse, kur gyvena vilkai. Šios tvoros skirtos užkirsti kelią vilkams patekti į auginimo plotą ir atakuoti gyvulius.

Yra skirtingų rūšių elektrinės tvoros, tačiau jos visos turi tą pačią paskirtį: sukurti fizinį barjerą tarp vilkų ir gyvulių. Tvoros gali būti pagamintos iš įvairių medžiagų, tokios kaip vamzdžių plienas, metalo tinklas. Geriausias sprendimas apsisaugoti nuo vilkų staigių išpuolių yra elektrinė tvora.

Elektrinės tvoros vilkams turi būti pakankamai aukštos, kad vilkai negalėtų jų peršokti, o virvė turi būti tinkamai padėta, kad vilkai negalėtų pereiti per ją. Be to, tvorą būtina prigulti į žemę, kad vilkai negalėtų iškasti po ja.

Nors elektrinės tvoros vilkams gali būti brangios, daugelis gyvulininkų mano, kad šių tvorų kaina yra pagrįsta tuo, kad jos apsaugo jų gyvulius nuo vilkų išpuolių. Be to, daugelis vietos valdžios institucijų siūlo finansavimą ar mokesčių lengvatas, kad padėtų gyvulininkams įrengti šias tvoras.

Išvada, elektrinės tvoros vilkams yra svarbi prevencinė priemonė gyvulininkams, gyvenantiems srityse, kur gyvena vilkai. Jos skirtos sukurti fizinį barjerą tarp vilkų ir gyvulių, neleidžiant vilkams patekti į auginimo plotą ir atakuoti jį.

Kaip pastatyti elektrinę tvorą vilkams?

Jei gyvenate srityje, kur gyvena vilkai, svarbu apsaugoti savo gyvulius, kad išvengtumėte žalos ar nuostolių. Elektrinė tvora vilkams yra geriausias būdas užkirsti kelią šiems gyvūnams patekti į jūsų žemę.

Pirmas žingsnis yra pasirinkti tvoros tipą. Svarbu, kad ji būtų bent 1,5 metro aukščio, kad neleistų vilkams ją peršokti. Be to, tvora turi būti pakankamai stipri, kad atlaikytų gyvūnų bandymus ją įveikti. Geras variantas galėtų būti tvora su virve, kurios išlaikymas yra 100 kg.

Svarbu, kad tvora būtų tinkamai įrengta. Pagrindas turi būti prigultas į žemę bent 30 centimetrų gylyje, kad vilkai negalėtų ją iškasti po ja. Be to, įsitikinkite, kad tvora yra tvirtai pritvirtinta prie žemės ir kad nėra jokių skylių ar tuštumų.

Galiausiai reguliariai tikrinkite savo elektrinę tvorą vilkams, kad užtikrintumėte, jog nėra jokių pažeidimų ar gedimų. Pastebėję bet kokius problemas, nedelsdami suremontuokite tvorą, kad neleistumėte vilkams patekti į vidų.

Išvada, gera elektrinė tvora vilkams turi būti aukšta, atspari ir tinkamai įrengta, kad apsaugotų jūsų gyvulius. Nepamirškite reguliariai tikrinti jos būklę, kad užtikrintumėte, jog ji yra geros būklės.

Kiek aukštai gali kilti vilkas?

Vilko šuolis yra savybė, kuri dažnai yra svarbi projektuojant elektrines tvoras vilkams. Bendrai vilkai gali kilti iki 1,5-2 metrų aukščio. Tačiau svarbu paminėti, kad yra kelios kintamosios, galinčios paveikti jų šuolio gebėjimą.

Pirmiausia reikia atsižvelgti į vilko veislę. Didelės veislės, tokios kaip pilkasis vilkas, gali turėti didesnę jėgą ir judrumą šuoliams lyginant su mažesnėmis veislėmis. Be to, vilko amžius, sveikata ir fizinė būklė taip pat gali paveikti jo šuolio gebėjimą.

Kiti kintamieji, į kuriuos reikia atsižvelgti, yra žemės tipas ir kliūčių buvimas ar nebuvimas. Pavyzdžiui, vilkas gali kilti aukščiau minkštoje žemėje nei kietoje ar akmene. Panašiai, jei šalia elektrinės tvoros vilkams yra kliūčių, tokios kaip tvoros ar medžiai, vilko šuolis gali būti kompromituotas.

Vis dėlto, nepaisant šių kintamųjų, visada svarbu projektuoti tvirtas ir atsparias elektrines tvoras vilkams. Tai reiškia naudojant tvirtus medžiagas, tokias kaip metalas, ir statant tvorą tinkamu aukščiu, kad neleistų vilkams jos peršokti.

Be to, elektrines tvoras vilkams reikia reguliariai tikrinti gedimams ar gedimams, kurie galėtų pakenkti jų veiksmingumui. Taip būtų užtikrinta skubiai, kad augintiniai ir gyvuliai būtų apsaugoti, kaip ir patys vilkai, kurie galėtų užstrigti ar susižeisti, jei nebūt

Gemi elektrinio apsaugos priemonių asortimentas

Gemi įmonėje rasite ne tik platų elektrinių tvorųfilų pasirinkimą, betir įvairių elektrikų, siūlančių net 5 skirtingus tipus, kiekvienas su savo specifinėmissavybėmis ir unikaliaisprivalumais:

220V srovės elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoroms iki 5 kmilgio;

220V srovės elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoroms iki 8 kmilgio;

12V/220V baterijos elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoromsiki 5 km ir 6J;

12V/220V baterijos elektrikai su 2 baterijomis, turintis tobulą irsaugų veikimą tvoromsiki 5 km ir 6J;

12V/220V baterijos elektrikai su saulės paneliu, turintis tobulą irsaugų veikimą tvoromsiki 5 km ir 6J.

Be to, mes siūlome platų aukštos kokybės elektrinių laido ir juostų asortimentą, kartu suizoliatoriais, pritaikytaisbet kokio tipo palaikymui, kurį pasirinksite savo elektriniam tvorai:

Medinių stulpų izoliatoriai;

Geležinių stulpų izoliatoriai;

Dvigubo kablys izoliatorius;

Medinių stulpų izoliatorių varžtai ir atjungimo jungtis.

Mes, Gemi, išsiskiriame iš konkurencijos dėl penkių dešimtmečių patirties šioje srityje irgalimybės teiktiindividualizuotas sprendimus kiekvieno kliento specifinėms poreikiams. Mūsų klientųaptarnavimas yra išsamus,teikiant visapusišką paramos paslaugą nuo pirkimo momento, kuri nesibaigia pirkimo momento.Mes pasiekiami telefonunumeriu +390287165556, pokalbių lange arba el. paštu.

Gemi pirkimo privalumai

  1. Nemokamas grąžinimas per 100 dienų;
  2. Greitas pristatymas visame pasaulyje;
  3. Visi mūsų produktai pagaminti Italijoje su aukštos kokybės žaliavomis;
  4. Visi mūsų produktai atitinka teisės saugumo normas ir turi atitinkamą sertifikatą;
  5. Turime daugiau nei 5000 atsiliepimų didžiausiame pasaulio atsiliepimų portale:Trustpillot;
  6. Mūsų penkių dešimtmečių patirtis jūsų paslaugoms visiškai prieinama.
  7. Mums yra beveik 1000 vaizdo įrašų apžvalgų portale „TrustVideos“, kuriuose yra vartotojųvaizdo įrašųliudijimai.

Pirkti dabar!.