Elektrinė tvora ožkoms: štai kaip ją pastatyti.

Elektrinė tvora ožkoms: štai kaip ją pastatyti.

Elektrinė tvora ožkoms

Elektrinė tvora ožkoms yra apribota teritorija, skirta laikyti ožkas. Šio tipo tvora turi būti statoma atsargiai, atsižvelgiant į ožkų poreikius ir aplinkos sąlygas, kuriose jos yra.

Tvora turi būti pakankamai didelė, kad ožkos galėtų judėti laisvai. Ožkų tvoros statyba turėtų prasidėti nuo tinkamo vietos pasirinkimo. Svarbu pasirinkti gerai nutekėjusią vietą, kuri nėra linkusi į potvynius ar nestabilią žemę. Be to, pasirinkta vieta turėtų būti prieinama transportui, kad būtų lengviau įleisti ir išvesti gyvūnus.

Ožkų tvora turi būti statoma naudojant patvarius medžiagas, tokią kaip medis, metalas ar betonas. Tvoros dydis priklausys nuo ožkų skaičiaus, kurį norite laikyti: paprastai rekomenduojama turėti bent 2-3 kvadratinius metrus vienam gyvuliui.

Svarbu taip pat užtikrinti vietą, kur ožkos galėtų ilsėtis ir miegoti, priglaustos nuo saulės ir lietaus. Ši vieta gali būti paprastas palapinė ar tinkamas prieglobstis.

Galiausiai svarbu įtraukti maitinimo ir girdymo sistemą, atitinkančią ožkų poreikius. Ši sistema turi būti lengvai naudojama ir valoma, kad būtų užtikrinta gyvūnų sveikata.

Kiek Aukšta Turi Būti Ožkų Tvora?

Ožkų tvora turi būti pakankamai aukšta, kad neleistų ožkoms iššokti. Vidutiniškai rekomenduojama ožkų tvorai yra bent 1,20 metrų aukščio. Tačiau jei ožkos yra ypatingai aukštos ar judrios, gali prireikti padidinti tvoros aukštį.

Be to, tvora turi būti pakankamai tvirta, kad atlaikytų ožkų pastangas ją nuplėšti ar prasiskverbti po ja. Svarbu pasirinkti aukštos kokybės, patvarias medžiagas tvorai statyti.

Apibendrinant, svarbu laikyti ožkas laimingas ir saugias jų aplinkoje. Jei abejojate statydami tvorą savo ožkoms, visuomet patartina pasikonsultuoti su specialistu ar gydytoju, specializuojančiuosiu žemės ūkio gyvūnams.

Geriausias Sprendimas? Elektrinė Tvora

Ožkos yra gyvūnai, kuriuos labai sunku aprūpinti, todėl būtina pastatyti elektrinę tvorą su labai dideliu išvesties įtampa.

Tai lengvai padaryti naudojant visus reikalingus medžiagas, kad būtų pastatyta klasikinė elektrinė tvora.

Kokie yra komponentai, skirti ožkų tvorai statyti?

1. Stulpai ir Izoliatoriai

Izoliatoriai: priklausomai nuo pasirinkto stulpo ir laidininko tipo, tinkamam elektros tvoros veikimui yra būtina pasirinkti izoliatoriaus tipą elektros tvorai. Yra skirtingi prieinami modeliai:

2. Elektriniai Laidai ar Juostos

Elektros tvoros vamzdeliai: tai leidžia praeiti elektrinį srovę ir ją paskirstyti visoje tvoroje. Yra laidininkai, pagaminti iš skirtingų medžiagų, pasirinkimas priklauso nuo konkrečių poreikių.

Elektros juostelės: tinkamos tvoroms prieš gyvūnus, tokius kaip arklys, ožka ir kt., Gali padidinti elektrinės tvoros matomumą.

Ir pagaliau, svarbiausia, ko reik

Gemi elektrinio apsaugos priemonių asortimentas

Gemi įmonėje rasite ne tik platų elektrinių tvorųfilų pasirinkimą, betir įvairių elektrikų, siūlančių net 5 skirtingus tipus, kiekvienas su savo specifinėmissavybėmis ir unikaliaisprivalumais:

220V srovės elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoroms iki 5 kmilgio;

220V srovės elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoroms iki 8 kmilgio;

12V/220V baterijos elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoromsiki 5 km ir 6J;

12V/220V baterijos elektrikai su 2 baterijomis, turintis tobulą irsaugų veikimą tvoromsiki 5 km ir 6J;

12V/220V baterijos elektrikai su saulės paneliu, turintis tobulą irsaugų veikimą tvoromsiki 5 km ir 6J.

Be to, mes siūlome platų aukštos kokybės elektrinių laido ir juostų asortimentą, kartu suizoliatoriais, pritaikytaisbet kokio tipo palaikymui, kurį pasirinksite savo elektriniam tvorai:

Medinių stulpų izoliatoriai;

Geležinių stulpų izoliatoriai;

Dvigubo kablys izoliatorius;

Medinių stulpų izoliatorių varžtai ir atjungimo jungtis.

Mes, Gemi, išsiskiriame iš konkurencijos dėl penkių dešimtmečių patirties šioje srityje irgalimybės teiktiindividualizuotas sprendimus kiekvieno kliento specifinėms poreikiams. Mūsų klientųaptarnavimas yra išsamus,teikiant visapusišką paramos paslaugą nuo pirkimo momento, kuri nesibaigia pirkimo momento.Mes pasiekiami telefonunumeriu +390287165556, pokalbių lange arba el. paštu.

Gemi pirkimo privalumai

  1. Nemokamas grąžinimas per 100 dienų;
  2. Greitas pristatymas visame pasaulyje;
  3. Visi mūsų produktai pagaminti Italijoje su aukštos kokybės žaliavomis;
  4. Visi mūsų produktai atitinka teisės saugumo normas ir turi atitinkamą sertifikatą;
  5. Turime daugiau nei 5000 atsiliepimų didžiausiame pasaulio atsiliepimų portale:Trustpillot;
  6. Mūsų penkių dešimtmečių patirtis jūsų paslaugoms visiškai prieinama.
  7. Mums yra beveik 1000 vaizdo įrašų apžvalgų portale „TrustVideos“, kuriuose yra vartotojųvaizdo įrašųliudijimai.

Pirkti dabar!.