Elektrinis skersvėjų stipriklis: idealus sprendimas picerijos dūmų problemoms spręsti.

Elektrinis skersvėjų stipriklis: idealus sprendimas picerijos dūmų problemoms spręsti.

Elektrinis skersvėjų stipriklis: idealus sprendimas picerijos dūmų problemoms spręsti.

Dūminga aplinka gali pakenkti jūsų picerijos įvaizdžiui, todėl turėtumėte apsvarstyti elektrinio skersvėjų stipriklio įdiegimą.

Kas nebuvo picerijoje su draugais remti mėgstamą komandą?
Ar pasimatydavo su mylimuoju?
Ar tiesiog norėjo kitokio vakaro su šeima?

Tačiau picerija ne visada atitinka lūkesčius. Daugeliu atvejų kyla pavojus rasti save dūmingoje aplinkoje, problema, kuri pirmiausia veikia klientus, bet ir atspindi patį picerijos įvaizdį.

Be to, gerai žinoma, koks svarbus klientų atsiliepimas picerijoms.

Neigiamas atsiliepimas, sukeltas dūmų picerijoje, gali padaryti, kad ateityje prarasite potencialius naujus klientus.

Kaip veikia elektrinis skersvėjų stipriklis?

Dūmai iš krosnies picerijoje gali būti labai intensyvūs dėl būtinumo visada turėti gyvą ugnį, tinkamą adekvatiam ir greitam picos kepimui.

Vienintelis galiojantis sprendimas išspręsti dūmų problemą picerijoje yra įdiegti skersvėjų stipriklį, taip pat žinomą kaip dūmų ventiliatorius.

Elektrinis skersvėjų stipriklis su priverstiniu varikliu yra vienintelis įrankis, gebantis ištraukti visus picerijos krosnyje sukurtus dūmus.

GEMI ELETTRONICA siūlo įvairių skersvėjų stipriklių modelių. Ideali dūmų ventiliatorius picerijoms iš GEMI ELETTRONICA yra profesionalus modelis, garantuojantis ištraukimo galia iki 3800 kubinių metrų per valandą ir atsparumas aukštai temperatūrai iki 700 laipsnių.

Elektrinis skersvėjų stipriklis iš GEMI ELETTRONICA yra aprūpintas 6 greičių reguliatoriumi, leidžiančiu reguliuoti ištraukimo galia pagal jūsų poreikius.

Elektrinis skersvėjų stipriklis iš GEMI ELETTRONICA: 100% Italijos kokybė!

Jei esate picerijos savininkas, elektrinį skersvėjų stipriklį iš GEMI ELETTRONICA galite įsigyti už mažą kainą: taip lengvai išspręsite visus dūmų picerijoje problemas!

Elektrinis skersvėjų stipriklis iš GEMI ELETTRONICA yra 100% Italijos produktas, kaip ir pica: Italijos puikybės. Pirkite internetu tiesiogiai adresu gemimarket.uk

Verskime Gemi universo, mes didžiuojamės pristatyti mūsų platus židinio dūmtraukioasortimentą, kiekvienas suunikaliais bruožais, patenkinančiais mūsų klientų įvairias poreikius. Mūsų pasiaukojimaspuikumui vedė mus kurtiįvairių modelių įvairų pasirinkimą, užtikrinant, kad kiekvienas detalis būtų kruopščiaisuprojektuotas irprižiūrėtas.

Židiniodūmtraukiai "pagrindiniai": Židinio dūmtraukis tiems, kurie ieškopatikimų ir efektyviųsprendimų, mes siūlome savo židinio dūmtraukio pagrindinę liniją. Šie modeliai sukurtisiekiant suteikti patikimasveikimo charakteristikas prie prieinamos kainos, užtikrinant efektyvų dūmų pašalinimąnesutrikdantkokybės.
Pagrindiniai bruožai: 300 C° siurbimo, 3 Metų Garantija ir 2500 M³/h siurbimogalia.

Židiniodūmtraukiai "profesionalūs": Jei ieškote profesionalaus lygioveiksmų, pasižyminčių dardidesne galia ir patikimumu, mūsų profesionalūs dūmų ištraukikliai yra idealipasirinkimas.
Pagrindiniai bruožai:700 C° siurbimo, 6 Metų Garantija ir 3800 M³/h siurbimo galia.

Mūsų kolekcija taip pat apima įvairių medžiagų ištraukiklių asortimentą, įskaitantnerūdijantį plieną ir varį.

Židiniodūmtraukiai"plieniniai": Plieno ištraukikliai įkūnija modernų eleganciją ir yrasukurti atlaikytilaiko iššūkius, siūlant efektyvų siurbimą ir stilingą stilių

Elektrinis dūmųištraukiklis su 6 greičių,išskirtinai sukurta iš nerūdijančio plieno Aisi 304. Dėl savo konstrukcijos dūmųištraukiklis atsparus atmosferossąlygoms ir jūros druskai, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką. Variklio galia 3800m³/h,įdiegiamas ant bet kokioskylės dydžio. Dūmų ištraukiklis atsparus iki 700°, atveju gaisro.

Židinio dūmtraukiai"variniai":Kita vertus, variniai ištraukikliai ne tik atspindi klasikinę grožį, bet taip pat pasižymiilgaamžiškumu.
Varinisdūmų ištraukiklis - tai „Gemi“ elektrinių dūmų ištraukiklių viršūnė. Sukurtas išnerūdijančio plieno Aisi 304, kadbūtų užtikrintas atsparumas atmosferos sąlygoms ir jūros druskai. Dėmesys detalių estetikai,dėka vario dangos. Kaipir profesionalus modelis „Moro galva“, siurbia 3800m³/h ir išlaiko iki 700°. Dūmų problemaišspręsta. Puikiai tinkažidiniams, krosnims, kepsninėms, krosnims ir pan. 10 metų garantija visam dūmų ištraukikliokonstrukcijai.

Pirkti dabar!.