Ar jūsų malkomis kūrenama krosnelė skleidžia dūmus? Elektrinis židinių dūmų siurblys yra atsakymas.

Ar jūsų malkomis kūrenama krosnelė skleidžia dūmus? Elektrinis židinių dūmų siurblys yra atsakymas.

Gemi elektrinis židinių dūmų siurblys gali užtikrinti išskirtinį trauką jūsų kaminui net stipriuose vėjose ar kitose nepalankiose oro sąlygose.

Neretai būna taip, kad keičiantis vėjui ir tam tikromis oro sąlygomis, jūsų krosnelė nepajėgia turėti pakankamą trauką. Dūmai namuose yra dažna problema daugelio kaminų ir gali pablogėti, ypač konkrečiomis aplinkybėmis, tokiomis kaip stiprūs vėjai. Dūmų ištraukiklis gali ištraukti iki 3800 kubinių metrų per valandą ir todėl netgi gali priešintis ekstremalioms sąlygoms, tokioms kaip stiprūs vėjai.

mūsų kliento vaizdo apžvalgos matyti, kad net stipriais vėjais, beveik audra, beveik nuėmusi medžius, Gemi krosnelės dūmų ištraukiklis atlieka savo užduotį puikiai. Dūmai pakyla aukštyn kaminu ir išeina per jį, lyg būtų visiškai nėra vėjo. Be to, jei jums kelia nerimą Gemi dūmų ištraukiklio stabilumas ant stogo stipriais vėjais atveju, galite būti ramūs, nes, ar tai būtų dūmų ištraukiklis kaminams su reguliuojamomis laikiklių tvirtinimo konstrukcijomis (kvadratiniu ar stačiakampiu išėjimu) ar dūmų ištraukiklis kaminams su apvaliu adapteriu, Gemio dūmų ištraukiklis yra labai stabilus: tai lyg, naudojant abi sprendimus, jis būtų pritvirtintas prie kaminų. Viena iš svarbiausių Gemi krosnelės dūmų ištraukiklio ypatybių yra ta, kad išsijungus jis neatstato natūraliai dūmų išėjimo kelio; todėl jei turite krosnelę, kuri rūko tik tam tikrais vėjais, saugiai galite išjungti Gemio dūmų ištraukiklį, nes išsijungus jis nepaveiks dūmų išėjimo.

Be to, dūmų ištraukiklio gebėjimas užkirsti kelią pelenų sklaidai, valant krosnelę, yra svarbus, nes padeda pašalinti karcinogeninių dūmų įkvėpimą iš kaminų.

Dūmų ištraukiklis taip pat užkerta kelią vandens lašeliams patekti į kaminą stipriame lietuje, dėka savo konstrukcijos. Apsaugos grotelės pagrindas turi nedidelį linksmumą ir nedidelį pakilimą bazės struktūroje, kurie padeda blokuoti vandens lašelių įsiskverbimą.

Tik Gemi krosnelės dūmų ištraukiklis gali kovoti su rūkymu nepalankiomis oro sąlygomis.

Gemi Elettronica ir krosnelės dūmų ištraukiklis yra sprendimas dėl rūkymo problemos, kurią sukelia stiprūs vėjai.

Verskime Gemi universo, mes didžiuojamės pristatyti mūsų platus židinio dūmtraukioasortimentą, kiekvienas suunikaliais bruožais, patenkinančiais mūsų klientų įvairias poreikius. Mūsų pasiaukojimaspuikumui vedė mus kurtiįvairių modelių įvairų pasirinkimą, užtikrinant, kad kiekvienas detalis būtų kruopščiaisuprojektuotas irprižiūrėtas.

Židiniodūmtraukiai "pagrindiniai": Židinio dūmtraukis tiems, kurie ieškopatikimų ir efektyviųsprendimų, mes siūlome savo židinio dūmtraukio pagrindinę liniją. Šie modeliai sukurtisiekiant suteikti patikimasveikimo charakteristikas prie prieinamos kainos, užtikrinant efektyvų dūmų pašalinimąnesutrikdantkokybės.
Pagrindiniai bruožai: 300 C° siurbimo, 3 Metų Garantija ir 2500 M³/h siurbimogalia.

Židiniodūmtraukiai "profesionalūs": Jei ieškote profesionalaus lygioveiksmų, pasižyminčių dardidesne galia ir patikimumu, mūsų profesionalūs dūmų ištraukikliai yra idealipasirinkimas.
Pagrindiniai bruožai:700 C° siurbimo, 6 Metų Garantija ir 3800 M³/h siurbimo galia.

Mūsų kolekcija taip pat apima įvairių medžiagų ištraukiklių asortimentą, įskaitantnerūdijantį plieną ir varį.

Židiniodūmtraukiai"plieniniai": Plieno ištraukikliai įkūnija modernų eleganciją ir yrasukurti atlaikytilaiko iššūkius, siūlant efektyvų siurbimą ir stilingą stilių

Elektrinis dūmųištraukiklis su 6 greičių,išskirtinai sukurta iš nerūdijančio plieno Aisi 304. Dėl savo konstrukcijos dūmųištraukiklis atsparus atmosferossąlygoms ir jūros druskai, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką. Variklio galia 3800m³/h,įdiegiamas ant bet kokioskylės dydžio. Dūmų ištraukiklis atsparus iki 700°, atveju gaisro.

Židinio dūmtraukiai"variniai":Kita vertus, variniai ištraukikliai ne tik atspindi klasikinę grožį, bet taip pat pasižymiilgaamžiškumu.
Varinisdūmų ištraukiklis - tai „Gemi“ elektrinių dūmų ištraukiklių viršūnė. Sukurtas išnerūdijančio plieno Aisi 304, kadbūtų užtikrintas atsparumas atmosferos sąlygoms ir jūros druskai. Dėmesys detalių estetikai,dėka vario dangos. Kaipir profesionalus modelis „Moro galva“, siurbia 3800m³/h ir išlaiko iki 700°. Dūmų problemaišspręsta. Puikiai tinkažidiniams, krosnims, kepsninėms, krosnims ir pan. 10 metų garantija visam dūmų ištraukikliokonstrukcijai.

Pirkti dabar!.