Dūmų problemos su kaminu: kokios šios problemos priežastys?

Dūmų problemos su kaminu: kokios šios problemos priežastys?

Išsiaiškinkime, kaip saugiai ir paprastai išspręsti dūmų problemą su dūmtraukiu, neatliekant konstrukcinių dūmtraukio pakeitimų...

Pagrindinės priežastys, turinčios įtakos tinkamam židinio veikimui, yra daug, paminėsime dažniausiai pasitaikančias:

dūmtraukis netinkamai matuojamas;
šaltas neizoliuotas dūmtraukis;
kaminas su vingiais;
oro trūkumas patalpose;
priešpriešinis vėjas;
blogai pagamintas kaminas;
Tai tik dalis problemų, kurios turi įtakos tinkamam kamino veikimui, prie jų pridedamos daug kitų smulkių, kurios kartu apsunkina kamino dūmų problemos sprendimą, pavyzdžiui:

šiluminė depresija, atsirandanti dėl temperatūrų skirtumo tarp kamino vidaus ir išorės;
dinaminis slopinimas, kuriuo vėjas tiesiogiai veikia kaminą, iš tikrųjų sukelia traukos sistemos gedimą;
Prie visų šių problemų pridedamos kamino padėties šalčiausioje pastato vietoje problemos ar net už pastato ribų praeinantis gripas...

Saugus sprendimas, leidžiantis galutinai išspręsti dūmų iš kamino, krosnelės, kepsninės, židinio krosnelės, orkaitės problemą, yra elektrinio dūmtraukio ištraukiklio įrengimas, kuris garantuoja pastovią dūmų trauką neišsklaidant šilumos.

Priešingai nei girdite iš šio sektoriaus neišmanančių žmonių, paradoksalu, bet tradiciniame židinyje kartais gali atsirasti ir traukos perteklius, o tai reiškia šilumos sklaidą.

Įrengus Gemi kamino ištraukiklį, trauka yra kontroliuojama ir pašalinama dūmų iš kamino problema: nebeturėsime staigių traukos kritimų ir net neperteklinio įsiurbimo, nes dėl komplektuojamo valdymo bloko, kuris leidžia per selektorių, kad surastumėte optimalų greitį, jūs gaunate pastovią trauką neprarandant šilumos.

Be to, sumontavus Gemi kamino ventiliatorių, nebeturėsime triukšmo problemų.
Tiesą sakant, remiantis Gemi tyrimų centro atliktu tyrimu, židinys, dirbantis 8 mėnesius per metus be aspiratoriaus, valdančio siurbimą, išsklaido 30 procentų daugiau energijos nei židinys su priverstiniu elektriniu aspiratoriumi, nes kontroliuojama trauka. nuolat be pakilimų ir nuosmukių.

Gemi ištraukimo ventiliatorius yra galingiausias rinkoje, pasiekiantis iki 3800 m/kub.val., tai leidžia išspręsti kamino dūmų problemą esant mažiausiems greičiams, pašalinant triukšmą ir išgaunant puikų siurbimą jau pirmuoju greičiu.
Gemi ekstraktorius yra vienintelis, turintis patentuotą H klasės variklį su keraminio pluošto variklio apvijos izoliacijos apsauga, kuri leidžia apsaugoti variklį net ir kilus gaisrui dūmtakio kanale.

Gemi kamino ventiliatorius yra unikalus. Bėgant metams daugelis kompanijų bandė nukopijuoti variklio apsaugos sistemą piktomis sistemomis, tokiomis kaip stiklo pluošto įterpimas aplink variklį, todėl situacija dar labiau pablogėjo. Tai iš tikrųjų neleidžia varikliui tinkamai atvėsti ir stipriai veikia jo darbą esant aukštai temperatūrai.

Gemi ištraukėjas išsprendžia visas problemas, susijusias su bloga kamino trauka, neutralizuodamas visas galimas problemas.

Gemi ištraukiklio montavimas leidžia iš naujo atrasti naudojimosi židiniu malonumą be dūmų problemų.

Atraskite mūsų gaminių asortimentą ir išspręskite kamino traukos problemas jau dabar!

Gemi elektriniai kamino ventiliatoriai padės pagerinti trauką, todėl dūmų dūmų problema tampa senu prisiminimu.
Kamino ventiliatorius profesionalus vario modelis

Sertifikuotas produktas pagal įstatymus

10 metų garantija

SIurbimas 3800 M³ / h

GEMI H KLASĖS VARIKLIS ATSPARUOJA IKI 700 C °

6 GEIČIŲ REGULIATORIUS

Verskime Gemi universo, mes didžiuojamės pristatyti mūsų platus židinio dūmtraukioasortimentą, kiekvienas suunikaliais bruožais, patenkinančiais mūsų klientų įvairias poreikius. Mūsų pasiaukojimaspuikumui vedė mus kurtiįvairių modelių įvairų pasirinkimą, užtikrinant, kad kiekvienas detalis būtų kruopščiaisuprojektuotas irprižiūrėtas.

Židiniodūmtraukiai "pagrindiniai": Židinio dūmtraukis tiems, kurie ieškopatikimų ir efektyviųsprendimų, mes siūlome savo židinio dūmtraukio pagrindinę liniją. Šie modeliai sukurtisiekiant suteikti patikimasveikimo charakteristikas prie prieinamos kainos, užtikrinant efektyvų dūmų pašalinimąnesutrikdantkokybės.
Pagrindiniai bruožai: 300 C° siurbimo, 3 Metų Garantija ir 2500 M³/h siurbimogalia.

Židiniodūmtraukiai "profesionalūs": Jei ieškote profesionalaus lygioveiksmų, pasižyminčių dardidesne galia ir patikimumu, mūsų profesionalūs dūmų ištraukikliai yra idealipasirinkimas.
Pagrindiniai bruožai:700 C° siurbimo, 6 Metų Garantija ir 3800 M³/h siurbimo galia.

Mūsų kolekcija taip pat apima įvairių medžiagų ištraukiklių asortimentą, įskaitantnerūdijantį plieną ir varį.

Židiniodūmtraukiai"plieniniai": Plieno ištraukikliai įkūnija modernų eleganciją ir yrasukurti atlaikytilaiko iššūkius, siūlant efektyvų siurbimą ir stilingą stilių

Elektrinis dūmųištraukiklis su 6 greičių,išskirtinai sukurta iš nerūdijančio plieno Aisi 304. Dėl savo konstrukcijos dūmųištraukiklis atsparus atmosferossąlygoms ir jūros druskai, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką. Variklio galia 3800m³/h,įdiegiamas ant bet kokioskylės dydžio. Dūmų ištraukiklis atsparus iki 700°, atveju gaisro.

Židinio dūmtraukiai"variniai":Kita vertus, variniai ištraukikliai ne tik atspindi klasikinę grožį, bet taip pat pasižymiilgaamžiškumu.
Varinisdūmų ištraukiklis - tai „Gemi“ elektrinių dūmų ištraukiklių viršūnė. Sukurtas išnerūdijančio plieno Aisi 304, kadbūtų užtikrintas atsparumas atmosferos sąlygoms ir jūros druskai. Dėmesys detalių estetikai,dėka vario dangos. Kaipir profesionalus modelis „Moro galva“, siurbia 3800m³/h ir išlaiko iki 700°. Dūmų problemaišspręsta. Puikiai tinkažidiniams, krosnims, kepsninėms, krosnims ir pan. 10 metų garantija visam dūmų ištraukikliokonstrukcijai.

Pirkti dabar!.