Ar jūsų židinio krosnelė rūko? Elektrinis dūmų siurblys yra sprendimas

Ar jūsų židinio krosnelė rūko? Elektrinis dūmų siurblys yra sprendimas

Gemi elektrinis kamino ventiliatorius, kaip matote iš šio vaizdo įrašo, leidžia visiškai pašalinti dūmus, kurie išeina iš namo kamino.
Mūsų klientas parodo, kaip prieš perkant mūsų elektrinį dūmtraukį nebuvo įmanoma atidaryti savo židinio krosnelės durelių.
Taip židinys tampa praktiškai netinkamas naudoti.

Rezultatas, gautas sumontavus mūsų elektrinį dūmų siurblį, kaip matote, buvo nepaprastas. Rūkymo problema visiškai išspręsta.
Gemi elektrinis dūmų siurblys susideda iš greičio reguliatoriaus, su kuriuo galite įvesti labiausiai pageidaujamą galią.
Reguliatorius pasižymintis apsauginiu saugikliu, įjungimo/išjungimo mygtuku ir rankenėle greičiui reguliuoti nuo 1 iki 6. Matome, kaip elektrinis dūmų siurblys puikiai veikia net ir trečiuoju greičiu, su triukšmo emisija ir praktiškai nulinėmis elektros sąnaudomis.

Gali daryti žarijas, gali daryti neriją; nesukeliant dūmų problemų bute. Valant kamino pelenus išvengiama jų sklaidos aplinkoje.

Dūmų siurblį įjungus 6 greičiu, be akivaizdžiai didesnės traukos, galima ir savaime išsivalyti suodžius.
Tačiau anksčiau dūmtakį reikėjo valyti kelis kartus per vienerius metus. Tiesą sakant, tai padeda 70% pagerinti apsivalymą nuo gripo. Būtent dėl ​​šios priežasties jis nereikalauja priežiūros daugelį metų.

Išjungtas mūsų kamino ventiliatorius akivaizdžiai netrukdo natūraliai išeiti dūmams.
Tiesą sakant, kai dūmų siurblys yra išjungtas, dūmai išeina reguliariai. Kaip ir šiuo atveju, tiesą sakant, būdami židinio krosnele, su uždarytomis durelėmis galite lengvai išjungti elektrinį dūmų siurblį, nepakenkiant natūraliam viso proceso funkcionavimui. Taip leidžiant turėti kuo daugiau šilumos, naudingos radiatoriams šildyti.
Surinkimas yra labai lengvas; tiek dėl reguliatoriaus elektros jungties, tiek dėl paties elektrinio dūmų siurblio padėties ant dūmtakio.
Pakanka šiek tiek rankų darbo įgūdžių, kad surinkimas būtų atliktas net savarankiškai, eksperto buvimas nebūtinas.

Šia prasme „YouTube“ taip pat yra vaizdo įrašų vadovėlių, naudingų surinkimui, išverstų į daugiau nei 30 skirtingų kalbų.

Mūsų elektrinį dūmtraukį galite naudoti bet kuriam kamino ventiliatoriui; arba su kvadratiniu arba stačiakampiu išvadu (pateiksime reguliuojamus laikiklius) ir, kaip šiuo atveju, su apvaliu išvadu (adapterį duosime pagal jūsų pateiktą skersmenį).
Variklis yra visiškai mūsų gaminamas; Jame nėra plastikinių dalių, o aptariamame profesionaliame modelyje paleidimo kondensatorius yra patalpintas mažoje dėžutėje toliau nuo šilumos šaltinių, todėl profesionalus ištraukėjas neištirpdo kondensatoriaus net ir užsitęsusio gaisro atveju. Atlaiko 700°C temperatūrą.

Išorė visiškai nudažyta aukštoje temperatūroje tiek dėl estetinių priežasčių, tiek dėl ilgesnės trukmės metų; šiam modeliui iš tikrųjų arba profesionalams suteikiama 15 metų garantija.

Po trejų metų elektrinis dūmų siurblys yra visiškai nepažeistas; visiškai nėra rūdžių, o tai užtikrina ilgą gaminio tarnavimo laiką daugelį metų.

Kai kurie klientai siunčia mums atsiliepimus apie Gemi elektrinius dūmų siurblius, kurie vis dar veikia po 30 metų.

Tik su Gemi elektriniu dūmų siurbliu pagaliau galėsite mėgautis savo židiniu.

Gemi Elettronica yra sprendimas, kaip pašalinti dūmus iš kamino namuose. Pirkite gamykline kaina tiesiai iš mūsų svetainės.
https://youtu.be/irD3_g9hW3A

Verskime Gemi universo, mes didžiuojamės pristatyti mūsų platus židinio dūmtraukioasortimentą, kiekvienas suunikaliais bruožais, patenkinančiais mūsų klientų įvairias poreikius. Mūsų pasiaukojimaspuikumui vedė mus kurtiįvairių modelių įvairų pasirinkimą, užtikrinant, kad kiekvienas detalis būtų kruopščiaisuprojektuotas irprižiūrėtas.

Židiniodūmtraukiai "pagrindiniai": Židinio dūmtraukis tiems, kurie ieškopatikimų ir efektyviųsprendimų, mes siūlome savo židinio dūmtraukio pagrindinę liniją. Šie modeliai sukurtisiekiant suteikti patikimasveikimo charakteristikas prie prieinamos kainos, užtikrinant efektyvų dūmų pašalinimąnesutrikdantkokybės.
Pagrindiniai bruožai: 300 C° siurbimo, 3 Metų Garantija ir 2500 M³/h siurbimogalia.

Židiniodūmtraukiai "profesionalūs": Jei ieškote profesionalaus lygioveiksmų, pasižyminčių dardidesne galia ir patikimumu, mūsų profesionalūs dūmų ištraukikliai yra idealipasirinkimas.
Pagrindiniai bruožai:700 C° siurbimo, 6 Metų Garantija ir 3800 M³/h siurbimo galia.

Mūsų kolekcija taip pat apima įvairių medžiagų ištraukiklių asortimentą, įskaitantnerūdijantį plieną ir varį.

Židiniodūmtraukiai"plieniniai": Plieno ištraukikliai įkūnija modernų eleganciją ir yrasukurti atlaikytilaiko iššūkius, siūlant efektyvų siurbimą ir stilingą stilių

Elektrinis dūmųištraukiklis su 6 greičių,išskirtinai sukurta iš nerūdijančio plieno Aisi 304. Dėl savo konstrukcijos dūmųištraukiklis atsparus atmosferossąlygoms ir jūros druskai, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką. Variklio galia 3800m³/h,įdiegiamas ant bet kokioskylės dydžio. Dūmų ištraukiklis atsparus iki 700°, atveju gaisro.

Židinio dūmtraukiai"variniai":Kita vertus, variniai ištraukikliai ne tik atspindi klasikinę grožį, bet taip pat pasižymiilgaamžiškumu.
Varinisdūmų ištraukiklis - tai „Gemi“ elektrinių dūmų ištraukiklių viršūnė. Sukurtas išnerūdijančio plieno Aisi 304, kadbūtų užtikrintas atsparumas atmosferos sąlygoms ir jūros druskai. Dėmesys detalių estetikai,dėka vario dangos. Kaipir profesionalus modelis „Moro galva“, siurbia 3800m³/h ir išlaiko iki 700°. Dūmų problemaišspręsta. Puikiai tinkažidiniams, krosnims, kepsninėms, krosnims ir pan. 10 metų garantija visam dūmų ištraukikliokonstrukcijai.

Pirkti dabar!.