Skirtumas tarp bazinio ir profesionalaus modelio kamino ventiliatoriaus

Skirtumas tarp bazinio ir profesionalaus modelio kamino ventiliatoriaus

Daugumos židinių, krosnių ar kepsninių problema, be abejo, yra dūmų atsiradimo sunkumas kartu su gripu.

Šios problemos priežasčių yra daug, sunku nuspėti statant namą, o dar sunkiau išspręsti, jei manote, kad pakanka tiesioginių įsikišimų į kaminą ar į patį dūmtraukį.

Vienintelis produktas, kuris tikrai išspręs dūmų dūmų problemą ir tuo pačiu paprastas naudoti bei ekonomiškas, yra elektrinis židinių dūmtraukis.

Elektrinis dūmų siurblys turi priverstinį variklį, kuris visiškai pašalina blogos traukos dūmtraukyje problemą ir visiškai pašalina priežastis, kad ir kokios jos būtų.

Gemi Elettronica gali tiekti skirtingus elektrinių dūmų siurblių modelius, kurių kiekvienas turi skirtingas ir unikalias charakteristikas pasaulyje.

Galite rinktis iš šių modelių: bazinio modelio dūmų siurblio, profesionalaus modelio elektrinio dūmtraukio ir profesionalaus modelio vario dūmų siurblio.
Pagrindinis kamino ventiliatoriaus modelis
Jo siurbimo galia yra 2500 kubinių metrų per valandą ir atsparumas 300 laipsnių temperatūrai.

Vietoj to, jo siurbimo galia yra 3800 kubinių metrų per valandą ir atsparumas 700 laipsnių temperatūrai. Dėl atsparumo aukštai temperatūrai, kuri siekia iki 700 laipsnių, taip pat nesunku suprasti, kad šis kamino ventiliatorius gali atsispirti net gaisrui dūmtakyje.
Elektrinis dūmų siurblys profesionalaus modelio varinis

kuris, kaip ir aukščiau aprašytas profesionalas, taip pat turi 3800 kubinių metrų per valandą siurbimo galią ir 700 laipsnių temperatūrą, tačiau yra pagamintas iš nerūdijančio plieno ir turi tikro vario dengimą.
Tikrasis vario dengimas ir nerūdijantis plienas suteikia ne tik didesnį atsparumą laikui bėgant, bet ir atsparumą druskai, todėl šis gaminys yra unikalus pasaulyje ne tik estetiniu požiūriu, bet ir idealiai tinka jūros zonoms.

Abiejų profesionalaus modelio dūmtraukių variklis, tiek tamsiai rudos, tiek varinės, yra H klasės ir atsparus aukštai temperatūrai, jame nėra plastikinių dalių, o kondensatorius yra išorinėje dėžutėje, todėl toli nuo šaltinių. karštis.
Todėl visos šios charakteristikos neleidžia profesionaliems dūmų šalinimo varikliams išsilydyti net ir kilus dūmų dūmams.

Visuose Gemi Elettronica dūmtraukiuose yra 6 greičių reguliatorius, nuo kurio įjungiamas/išjungiamas kamino ventiliatorius ir reguliuojama siurbimo galia.
Juose sumontuotas variklio gaubtas (kuris yra lakštinio metalo ir nudažytas tamsiai ruda spalva pirmiems 2 nurodytiems modeliams, o nerūdijančio plieno ir vario dažytas trečiajam aprašytam dūmų siurbliui).
Gemi Elettronica dūmų siurbliai turi apsaugines groteles aplink ventiliatorių, pagamintą iš elektra suvirintų plieninių žiedų, kurie taip pat turi antilakių funkciją.

Visiems aprašytiems modeliams yra galimybė pasirinkti tarp kvadratinio pagrindo (elektriniame dūmų siurblyje yra reguliuojami laikikliai) ir apvalaus pagrindo (iš tikrųjų bus pateiktas apvalus adapteris pagal išorinį gripo skersmenį).

Gemi Elettronica su elektriniu dūmų siurbliu gali išspręsti kiekvieno kamino dūmų problemą, kad ir kokia būtų priežastis.
Išsirinkite sau tinkamą modelį spustelėdami čia.

Verskime Gemi universo, mes didžiuojamės pristatyti mūsų platus židinio dūmtraukioasortimentą, kiekvienas suunikaliais bruožais, patenkinančiais mūsų klientų įvairias poreikius. Mūsų pasiaukojimaspuikumui vedė mus kurtiįvairių modelių įvairų pasirinkimą, užtikrinant, kad kiekvienas detalis būtų kruopščiaisuprojektuotas irprižiūrėtas.

Židiniodūmtraukiai "pagrindiniai": Židinio dūmtraukis tiems, kurie ieškopatikimų ir efektyviųsprendimų, mes siūlome savo židinio dūmtraukio pagrindinę liniją. Šie modeliai sukurtisiekiant suteikti patikimasveikimo charakteristikas prie prieinamos kainos, užtikrinant efektyvų dūmų pašalinimąnesutrikdantkokybės.
Pagrindiniai bruožai: 300 C° siurbimo, 3 Metų Garantija ir 2500 M³/h siurbimogalia.

Židiniodūmtraukiai "profesionalūs": Jei ieškote profesionalaus lygioveiksmų, pasižyminčių dardidesne galia ir patikimumu, mūsų profesionalūs dūmų ištraukikliai yra idealipasirinkimas.
Pagrindiniai bruožai:700 C° siurbimo, 6 Metų Garantija ir 3800 M³/h siurbimo galia.

Mūsų kolekcija taip pat apima įvairių medžiagų ištraukiklių asortimentą, įskaitantnerūdijantį plieną ir varį.

Židiniodūmtraukiai"plieniniai": Plieno ištraukikliai įkūnija modernų eleganciją ir yrasukurti atlaikytilaiko iššūkius, siūlant efektyvų siurbimą ir stilingą stilių

Elektrinis dūmųištraukiklis su 6 greičių,išskirtinai sukurta iš nerūdijančio plieno Aisi 304. Dėl savo konstrukcijos dūmųištraukiklis atsparus atmosferossąlygoms ir jūros druskai, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką. Variklio galia 3800m³/h,įdiegiamas ant bet kokioskylės dydžio. Dūmų ištraukiklis atsparus iki 700°, atveju gaisro.

Židinio dūmtraukiai"variniai":Kita vertus, variniai ištraukikliai ne tik atspindi klasikinę grožį, bet taip pat pasižymiilgaamžiškumu.
Varinisdūmų ištraukiklis - tai „Gemi“ elektrinių dūmų ištraukiklių viršūnė. Sukurtas išnerūdijančio plieno Aisi 304, kadbūtų užtikrintas atsparumas atmosferos sąlygoms ir jūros druskai. Dėmesys detalių estetikai,dėka vario dangos. Kaipir profesionalus modelis „Moro galva“, siurbia 3800m³/h ir išlaiko iki 700°. Dūmų problemaišspręsta. Puikiai tinkažidiniams, krosnims, kepsninėms, krosnims ir pan. 10 metų garantija visam dūmų ištraukikliokonstrukcijai.

Pirkti dabar!.