Kaip surenkamas kamino ventiliatorius Gemi Elettronica?

Kaip surenkamas kamino ventiliatorius Gemi Elettronica?

Viena iš daugelio „Gemi Elettronica“ židiniams skirto dūmų siurblio ypatybių yra ta, kad surinkimas atliekamas „pasidaryk pats“.
Tiesą sakant, jums nereikia specializuoto techniko, jei turite šiek tiek miklumo su kamino traukikliu, galite tai padaryti patys

Gemi Elettronica kamino traukiklis gali būti montuojamas ant bet kokio dūmtakio, kad ir kokia būtų jo forma. Tiesą sakant, jis gali būti montuojamas tiek ant apvalių dūmtakių, tiek ant kvadratinių ar stačiakampių dūmtakių.

Jei turite dūmtakį su apvaliu vamzdžiu, turite pranešti išorinį skersmenį ir Gemi Elettronica pateiks židiniams skirtą dūmų šalintuvą su tinkamo dydžio apvaliu adapteriu.
Būtina pranešti apie išorinį skersmenį, nes kamino ištraukiklio apačioje esantis adapteris turi būti įkištas išorėje, atsižvelgiant į gripo išleidimo angą.

Kita vertus, jei dūmtakio išleidimo anga yra kvadrato arba stačiakampio formos, „Gemi Elettronica“ dūmtraukiui pateiks reguliuojamų laikiklių komplektą.
Reguliuojamus laikiklius galima pritaikyti kvadrato arba stačiakampio formos dydžiais nuo 20x20cm iki 43x43cm. Atidarius kamino ištraukiklio paketą, pirmiausia pamatysite reguliuojamus laikiklius su surinkimo instrukcijomis ir greičio reguliatorių.

Pirmiausia reikia atlikti matavimus nuo dūmtakio išleidimo angos, kad būtų galima sureguliuoti jau pakuotėje esančius reguliuojamus laikiklius, skaičiuojant 1 centimetru daugiau nei išvado išmatavimai.
Laikikliai yra prisukami prie kamino ištraukiklio pagrindo varžtais, kuriuos komplektuoja Gemi Elettronica.
Uždėkite kamino traukiklį ant dūmtakio ir užfiksuokite dviem didžiausiais pakuotėje esančiais varžtais.

Jei vamzdis yra kvadratinėje sienoje, o du išėjimai yra tame pačiame lygyje, kamino ištraukiklis turi būti sumontuotas su kvadratiniais arba stačiakampiais reguliuojamais laikikliais, uždengiančiais tuščią erdvę tarp vamzdžio ir sienos skiediniu arba lakštu. metalo.
Kita vertus, jei kvadratinėje sienoje turite daugiau apvalių dūmtakių, turite išplėsti dūmtakį ten, kur reikia įkišti kamino ištraukiklį ir sumontuoti modelį su apvaliu adapteriu.
Jei dūmtakio dydis viršija 43x43 centimetrus (pavyzdžiui, 50x50 centimetrų), židinio dūmtraukio pagrindą pastatykite tiesiai ant išleidimo angos, užmūrydami ant mūro 4 kampuose, kur jau yra 4 skylės, ir naudodami didesnius laikiklius. kaip atrama.

Galiausiai, jei tik dvi iš keturių kraštų yra didesnės nei 43 centimetrai, o kitos dvi mažesnės nei 43 centimetrai (pavyzdžiui, 45x40 centimetrų), kamino traukiklio montavimas turi būti atliekamas su mažiausiais laikikliais.
Paskutinis žingsnis, kurį reikia atlikti, kad galėtumėte maksimaliai išnaudoti savo židinį dėl Gemi Elettronica elektrinio dūmų siurblio, yra elektros jungtis.

Jungimas gali būti atliekamas dviem būdais: arba dūmtakio išorėje, naudojant 3x1,5 laidą, arba dūmtakio viduje naudojant mūsų aukštai temperatūrai atsparų kabelį, kurį reikia įsigyti atskirai.

Tada pradedame nuo kamino ištraukiklio ir nuleidžiame kabelį išilgai dūmtakio iki greičio reguliatoriaus, kuris dažniausiai būna namuose. Greičio reguliatoriuje reikia sujungti du kamino ištraukiklio laidus (kur parašyta MOTOR), du bendrus sistemos įžeminimo ir kamino ištraukiklio laidus bei du maitinimo laidus (kur parašyta 220 V).
Pasibaigus šiems paprastiems ir greitiems žingsniams, kamino ištraukiklis Gemi Elettronica yra paruoštas naudoti kamino dūmų problemai pašalinti.

Verskime Gemi universo, mes didžiuojamės pristatyti mūsų platus židinio dūmtraukioasortimentą, kiekvienas suunikaliais bruožais, patenkinančiais mūsų klientų įvairias poreikius. Mūsų pasiaukojimaspuikumui vedė mus kurtiįvairių modelių įvairų pasirinkimą, užtikrinant, kad kiekvienas detalis būtų kruopščiaisuprojektuotas irprižiūrėtas.

Židiniodūmtraukiai "pagrindiniai": Židinio dūmtraukis tiems, kurie ieškopatikimų ir efektyviųsprendimų, mes siūlome savo židinio dūmtraukio pagrindinę liniją. Šie modeliai sukurtisiekiant suteikti patikimasveikimo charakteristikas prie prieinamos kainos, užtikrinant efektyvų dūmų pašalinimąnesutrikdantkokybės.
Pagrindiniai bruožai: 300 C° siurbimo, 3 Metų Garantija ir 2500 M³/h siurbimogalia.

Židiniodūmtraukiai "profesionalūs": Jei ieškote profesionalaus lygioveiksmų, pasižyminčių dardidesne galia ir patikimumu, mūsų profesionalūs dūmų ištraukikliai yra idealipasirinkimas.
Pagrindiniai bruožai:700 C° siurbimo, 6 Metų Garantija ir 3800 M³/h siurbimo galia.

Mūsų kolekcija taip pat apima įvairių medžiagų ištraukiklių asortimentą, įskaitantnerūdijantį plieną ir varį.

Židiniodūmtraukiai"plieniniai": Plieno ištraukikliai įkūnija modernų eleganciją ir yrasukurti atlaikytilaiko iššūkius, siūlant efektyvų siurbimą ir stilingą stilių

Elektrinis dūmųištraukiklis su 6 greičių,išskirtinai sukurta iš nerūdijančio plieno Aisi 304. Dėl savo konstrukcijos dūmųištraukiklis atsparus atmosferossąlygoms ir jūros druskai, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką. Variklio galia 3800m³/h,įdiegiamas ant bet kokioskylės dydžio. Dūmų ištraukiklis atsparus iki 700°, atveju gaisro.

Židinio dūmtraukiai"variniai":Kita vertus, variniai ištraukikliai ne tik atspindi klasikinę grožį, bet taip pat pasižymiilgaamžiškumu.
Varinisdūmų ištraukiklis - tai „Gemi“ elektrinių dūmų ištraukiklių viršūnė. Sukurtas išnerūdijančio plieno Aisi 304, kadbūtų užtikrintas atsparumas atmosferos sąlygoms ir jūros druskai. Dėmesys detalių estetikai,dėka vario dangos. Kaipir profesionalus modelis „Moro galva“, siurbia 3800m³/h ir išlaiko iki 700°. Dūmų problemaišspręsta. Puikiai tinkažidiniams, krosnims, kepsninėms, krosnims ir pan. 10 metų garantija visam dūmų ištraukikliokonstrukcijai.

Pirkti dabar!.