Ar iš židinio ar kepsninės sklinda dūmai? Gemi dūmų ištraukiklis yra sprendimas.

Ar iš židinio ar kepsninės sklinda dūmai? Gemi dūmų ištraukiklis yra sprendimas.

Gemi dūmų ištraukiklis yra vienintelė sertifikuota sprendimo galimybė, kuri gali spręsti problemą su kaminu rūkstant namuose.

Salvatore iš Katanijos turi židinį savo kaimo name, kurį naudoja kaip kepsninę. Prieš įsigyjant Gemi dūmų ištraukiklį, jis susidūrė su traukos problemomis. Uždegtas židinys padarė visą butą nepanaudojamą. Tačiau po Gemi dūmų ištraukiklio įsigijimo, klientas išsprendė visas rūkymo problemas, kurias sukėlė židinys. Galutinis rezultatas yra ypatingas, ir klientas yra visiškai patenkintas.

Gali matyti neįtikėtiną skirtumą rezultatuose, kai įjungtas Gemi dūmų ištraukiklis (kairė nuotrauka) palyginti su išjungtu (dešinė nuotrauka). Įjungus Gemi dūmų ištraukiklį, problema visiškai išsprendžiama, o išjungus rūkas sugrįžta. Gemi dūmų ištraukiklis veiksmingai ištraukia iš buto visus dūmus ir galiausiai padaro židinį visiškai naudojamą. Svarbu pabrėžti, kad Gemi dūmų ištraukiklis gali išspręsti šią problemą su uždarytais durimis ir langais, kas yra lemiamas, ypač šaltuoju žiemos mėnesiu, kai įprastai naudojami židiniai.

Gemi dūmų ištraukiklis, įrengtas ant stogo, kaminų išmetimo angai, turi reguliuojamus laikiklius kvadratiniam ar stačiakampiam išmetimui, kaip šiuo atveju. Net jei kaminų išmetimas yra apvalus, nėra jokių problemų, nes pateikus išorinį skersmenį, apvalus adapteris leis įdiegti Gemi dūmų ištraukiklį ant kaminų išmetimo angos.

Gemi dūmų ištraukiklis išorėje visiškai padažytas dėl estetinių priežasčių ir padidina jo atsparumą per metus. Jis nereikalauja priežiūros naudojimo metų metu ir, dėka savo galios, ištrina apie 70% sode susikaupusio dumo.

Stebinantis kondensatorius, kaip ir kalbant apie profesionalųjį Gemi dūmų ištraukiklį, įrengtas išorėje, kad būtų nutolęs nuo šilumos šaltinių. Tai leidžia Gemi dūmų ištraukikliui atlaikyti ilgą laiką trukusias ugnis, išlaikant temperatūras iki 700 °C. Jungtis vedama nuo paleidimo dėžutės iki greičio reguliatoriaus, ir montavimas yra labai paprastas, ir tiems, kurie turi tam tikrų įgūdžių, gali būti netgi DIY užduotis.

Gali rasti montavimo vaizdo pamokas „YouTube“ taip pat.

Paprastu Gemi dūmų ištraukiklio įsigijimu mūsų klientas gali pagaliau mėgautis kepsnine savo gražiame kaimo name.

Gemi Elettronica gamina dūmų ištraukiklius židiniams, kepsninėms, picerijoms, restoranams ir krosnims, užtikrinant kokybę ir funkcionalumą.
Gemi dūmų ištraukiklis užtikrina maksimalų klientų patenkinimą.

Gemi Elettronica su savo dūmų ištraukikliu yra atsakymas į rūkymo problemą su kaminu namuose.

Verskime Gemi universo, mes didžiuojamės pristatyti mūsų platus židinio dūmtraukioasortimentą, kiekvienas suunikaliais bruožais, patenkinančiais mūsų klientų įvairias poreikius. Mūsų pasiaukojimaspuikumui vedė mus kurtiįvairių modelių įvairų pasirinkimą, užtikrinant, kad kiekvienas detalis būtų kruopščiaisuprojektuotas irprižiūrėtas.

Židiniodūmtraukiai "pagrindiniai": Židinio dūmtraukis tiems, kurie ieškopatikimų ir efektyviųsprendimų, mes siūlome savo židinio dūmtraukio pagrindinę liniją. Šie modeliai sukurtisiekiant suteikti patikimasveikimo charakteristikas prie prieinamos kainos, užtikrinant efektyvų dūmų pašalinimąnesutrikdantkokybės.
Pagrindiniai bruožai: 300 C° siurbimo, 3 Metų Garantija ir 2500 M³/h siurbimogalia.

Židiniodūmtraukiai "profesionalūs": Jei ieškote profesionalaus lygioveiksmų, pasižyminčių dardidesne galia ir patikimumu, mūsų profesionalūs dūmų ištraukikliai yra idealipasirinkimas.
Pagrindiniai bruožai:700 C° siurbimo, 6 Metų Garantija ir 3800 M³/h siurbimo galia.

Mūsų kolekcija taip pat apima įvairių medžiagų ištraukiklių asortimentą, įskaitantnerūdijantį plieną ir varį.

Židiniodūmtraukiai"plieniniai": Plieno ištraukikliai įkūnija modernų eleganciją ir yrasukurti atlaikytilaiko iššūkius, siūlant efektyvų siurbimą ir stilingą stilių

Elektrinis dūmųištraukiklis su 6 greičių,išskirtinai sukurta iš nerūdijančio plieno Aisi 304. Dėl savo konstrukcijos dūmųištraukiklis atsparus atmosferossąlygoms ir jūros druskai, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką. Variklio galia 3800m³/h,įdiegiamas ant bet kokioskylės dydžio. Dūmų ištraukiklis atsparus iki 700°, atveju gaisro.

Židinio dūmtraukiai"variniai":Kita vertus, variniai ištraukikliai ne tik atspindi klasikinę grožį, bet taip pat pasižymiilgaamžiškumu.
Varinisdūmų ištraukiklis - tai „Gemi“ elektrinių dūmų ištraukiklių viršūnė. Sukurtas išnerūdijančio plieno Aisi 304, kadbūtų užtikrintas atsparumas atmosferos sąlygoms ir jūros druskai. Dėmesys detalių estetikai,dėka vario dangos. Kaipir profesionalus modelis „Moro galva“, siurbia 3800m³/h ir išlaiko iki 700°. Dūmų problemaišspręsta. Puikiai tinkažidiniams, krosnims, kepsninėms, krosnims ir pan. 10 metų garantija visam dūmų ištraukikliokonstrukcijai.

Pirkti dabar!.