Dūmų dūmų problemos: kas sukelia šiuos nepatogumus?

Dūmų dūmų problemos: kas sukelia šiuos nepatogumus?

Raskite, kaip saugiai ir lengvai išspręsti problemą su kaminų dūmais, nereikalaujant struktūrinių pakeitimų kaminui...

Pagrindinės priežastys, kurios kelia grėsmę tinkamam kaminų veikimui, yra įvairios, išvardijant dažniausias:

  • Neteisingai sudarytas kaminas;
  • Neišolintas šaltas kaminas;
  • Kaminas su lenkimais;
  • Oro stygius patalpose;
  • Priešingas vėjas;
  • Blogai pastatytas kaminas;

Šie yra tik kai kurie iš daugybės problemų, turinčių įtakos tinkamam kaminų veikimui, prie kurių pridedama daug kitų smulkesnių problemų, kurios kartu apsunkina išspręsti problemą su kaminų dumais, pvz.:

  • Terminė depresija, kuri kyla iš temperatūros skirtumo tarp kaminų vidaus ir išorės;
  • Dinaminė depresija, kuriai vėjas tiesiogiai veikia kaminą ir sukelia sistemos gedimą;

Be šių problemų, yra klausimų, susijusių su kaminų pozicionavimu šalčiausioje pastato srityje ar net kaminu, kuris einąs laukan nuo pastato...

Saugus sprendimas, leidžiantis galutinai išspręsti problemą su kaminų dumais, krosnimi, griliumi, termodujiniu kamina, orkaite, yra elektrinio kaminų ventiliatoriaus įrengimas, užtikrinantis pastovų dūmų trauką be šilumos nuostolių.

Priešingai nei girdima iš ne specialistų šioje srityje, faktiškai, paradoksiškai, tradicinis kaminas kartais gali turėti perteklinę trauką, tai reiškia šilumos nuostolį.

Dėka įrengus GEMI kaminų ventiliatorių, trauka kontroliuojama ir problema su kaminų dumais išnyksta: nebebus staigių traukos kritimų ir perteklinio siurbimo, nes dėka centriniame bloke įrengto, leidžiančio per selektorius rasti optimalų greitį, pasiekiama pastovi trauka be šilumos nuostolių.

Be to, dėka GEMI ventiliatoriaus įrengimo, nebebus triukšmo problemų. Iš tikrųjų, pagal tyrimą, atliktą GEMI tyrimų centre, kaminas, veikiantis 8 mėnesius per metus be kontroliuojančio ventiliatoriaus, išskiria 30 proc. daugiau energijos nei kaminas su priverstiniu elektriniu ventiliatoriumi, nes trauka nuolat kontroliuojama be dūmų ir nuolat didėja.

Gemi ventiliatorius yra galingiausias rinkoje, pasiekiantis iki 3800 kubinių metrų per valandą, tai leidžia išspręsti problemą su kaminų dumais mažesniais greičiais, sumažinant triukšmą ir pasiekiant puikią siurbimo veiklą net pirmu greičiu.

Gemi ventiliatorius yra vienintelis, turintis patentuotą H klasės variklį su vario veleno izoliatoriaus apsauga, tai leidžia apsaugoti variklį net kaminų gaisro atveju.

Gemi ventiliatorius yra unikalus. Per metus daugelis įmonių bandė nukopijuoti variklio apsaugos sistemą su nesėkme, pvz., įdedant stiklo pluoštą aplink variklį, kas dar labiau pablogina situaciją. Iš tikrųjų, tai neleidžia varikliui tinkamai atvėsti ir stipriai veikia jo veikimą didelėmis temperatūromis.

Gemi ventiliatorius išsprendžia visas problemas, susijusias su bloga kaminų trauka, neutralizuodamas visas galimas problemas.

Įrengus Gemi ventiliatorių, galėsite iš naujo atrasti malonumą naudotis kaminu be dūmų problemų.

Raskite mūsų produktų asortimentą ir išspręskite savo kamino traukos problemas dabar!

Gemi elektriniai ventiliatoriai padės pagerinti trauką, padarant problemą su kamino dūmais praeitį.

VARIO KAMINO VENTILIATORIUS

Produktas Sertifikuotas pagal Įstatymą

10 Metų Garantija

TRAUKA 3800 KUBINIAI METRAI PER VALANDĄ

GEMI KLASĖS H VARIKLIS TARNAUJA IKI 700°C

6-GREIČIŲ REGULIATORIUS

Verskime Gemi universo, mes didžiuojamės pristatyti mūsų platus židinio dūmtraukioasortimentą, kiekvienas suunikaliais bruožais, patenkinančiais mūsų klientų įvairias poreikius. Mūsų pasiaukojimaspuikumui vedė mus kurtiįvairių modelių įvairų pasirinkimą, užtikrinant, kad kiekvienas detalis būtų kruopščiaisuprojektuotas irprižiūrėtas.

Židiniodūmtraukiai "pagrindiniai": Židinio dūmtraukis tiems, kurie ieškopatikimų ir efektyviųsprendimų, mes siūlome savo židinio dūmtraukio pagrindinę liniją. Šie modeliai sukurtisiekiant suteikti patikimasveikimo charakteristikas prie prieinamos kainos, užtikrinant efektyvų dūmų pašalinimąnesutrikdantkokybės.
Pagrindiniai bruožai: 300 C° siurbimo, 3 Metų Garantija ir 2500 M³/h siurbimogalia.

Židiniodūmtraukiai "profesionalūs": Jei ieškote profesionalaus lygioveiksmų, pasižyminčių dardidesne galia ir patikimumu, mūsų profesionalūs dūmų ištraukikliai yra idealipasirinkimas.
Pagrindiniai bruožai:700 C° siurbimo, 6 Metų Garantija ir 3800 M³/h siurbimo galia.

Mūsų kolekcija taip pat apima įvairių medžiagų ištraukiklių asortimentą, įskaitantnerūdijantį plieną ir varį.

Židiniodūmtraukiai"plieniniai": Plieno ištraukikliai įkūnija modernų eleganciją ir yrasukurti atlaikytilaiko iššūkius, siūlant efektyvų siurbimą ir stilingą stilių

Elektrinis dūmųištraukiklis su 6 greičių,išskirtinai sukurta iš nerūdijančio plieno Aisi 304. Dėl savo konstrukcijos dūmųištraukiklis atsparus atmosferossąlygoms ir jūros druskai, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką. Variklio galia 3800m³/h,įdiegiamas ant bet kokioskylės dydžio. Dūmų ištraukiklis atsparus iki 700°, atveju gaisro.

Židinio dūmtraukiai"variniai":Kita vertus, variniai ištraukikliai ne tik atspindi klasikinę grožį, bet taip pat pasižymiilgaamžiškumu.
Varinisdūmų ištraukiklis - tai „Gemi“ elektrinių dūmų ištraukiklių viršūnė. Sukurtas išnerūdijančio plieno Aisi 304, kadbūtų užtikrintas atsparumas atmosferos sąlygoms ir jūros druskai. Dėmesys detalių estetikai,dėka vario dangos. Kaipir profesionalus modelis „Moro galva“, siurbia 3800m³/h ir išlaiko iki 700°. Dūmų problemaišspręsta. Puikiai tinkažidiniams, krosnims, kepsninėms, krosnims ir pan. 10 metų garantija visam dūmų ištraukikliokonstrukcijai.

Pirkti dabar!.