Dūmų problema dūmtraukio kanale su kreivėmis arba horizontaliomis dalimis.

Dūmų problema dūmtraukio kanale su kreivėmis arba horizontaliomis dalimis.

Gyvenamųjų namų struktūra dažnai neleidžia pastatyti kaminų, kurie turėtų vertikalų dūmtraukį.
Kai kuriuose atvejuose, norint mėgautis gražaus kaminas žavesiu, tenka naudoti dūmtraukius, turinčius kreives ir kartais net horizontalias dalis.

Kaminų dūmtraukiai su kreivėmis ar net horizontaliomis dalimis neišvengiamai sukelia suboptimalų kamino dūmų trauką.
Akivaizdu, kad horizontalus ar kreivasis kaminų dūmtraukis, fizinėmis priežastimis, galėtų turėti daug sunkumų dūmų traukos atžvilgiu, lyginant su visiškai vertikaliu dūmtraukiu (kuris taip pat gali turėti traukos problemų, bet visiškai skirtingo pobūdžio).

Kai kurie gali manyti, kad sprendimas yra renovuoti namą, perkeldami visą kaminą ir modifikuodami dūmtraukį. Bet tai neigiamai neįtikrintų sprendimo, nes kamino dūmų problema galėtų kilti ir iš kitų veiksnių, vienintelis tikras dalykas būtų didelė laiko ir pinigų investicija.

Greičias ir ekonominis sprendimas, kaip pašalinti kamino dūmų problemą, yra įdiegti priverstinės traukos variklį.

Elektrinis dūmų ištraukiklis kaminiui yra įrankis, leidžiantis išspręsti kaminų dūmų problemą, net jei jie turi kreives arba yra horizontalūs.
Mūsų klientas aiškiai parodo, kaip net jei greitis 3, jo dūmtraukio trauka yra puiki.

Gemi elektrinis dūmų ištraukiklis kaminiams pasižymi greičio reguliatoriumi, leidžiančiu pasirinkti kintamą galią nuo minimumo iki maksimumo. Taip pat galime pastebėti, kad net jei Gemi elektrinis dūmų ištraukiklis nustatytas trečiu greičiu, bute visiškai nėra triukšmo.

Minėtas dūmtraukis yra visiškai horizontalus pirmuosius 6 metrus ir tik su Gemi elektriniu dūmų ištraukikliu kaminiams įmanoma pasiekti tokį patenkinantį rezultatą.
Nieko neįeina į namą, prieštaraujant visoms fizikos dėsnėms, iš tikrųjų, net su šaltu kamina, Gemi elektrinio dūmų ištraukiklio trauka kaminiams veiksminga.

Be elektrinio dūmų ištraukiklio, įprasta dūmų ekstrakcija niekada negalėtų įvykti.

Nuo 1983 m. Gemi Elettronica yra pasaulinis lyderis kaminų dūmų ištraukikų srityje, nustatytas tikslas, įkurti metu, yra išspręsti dūmų problemą namuose kiekvienam ir su bet kokio pobūdžio dūmtraukiu. Stiprūs vėjai, ilgi dūmtraukiai, trumpi dūmtraukiai ar, kaip šiuo atveju, netgi horizontalūs dūmtraukiai nesutrukdė Gemi elektrinio dūmų ištraukiklio atliekamam nepaprastam darbui.

Išorėje dūmų ištraukiklis po kreivės pakyla dar 5/6 metrų, kol pasiekia išorinę žarną, kuri šiuo atveju yra apvali.
Gemi Elettronica leidžia įdiegti apvalius adapterius naudingus dūmtraukių su apvaliu išėjimu arba reguliuojamus tvirtinimo komplektus, tinkamus tiems su kvadratiniu / stačiakampiu kaminų išėjimu. Iš viso dūmtritis, tarp horizontalių, vertikalių ir kreivių dalių, yra beveik 11 metrų aukščio, ir Gemi elektrinis dūmų ištraukiklis kaminiams lengvai atlieka jam skirtą užduotį.

Gemi Elettronica elektrinis dūmų ištraukiklis yra vienintelis, gebantis leisti teisingai išvesti horizontalų dūmtraukį.

Pasirinkite savo idealų modelį ir įsigykite tiesiogiai iš: /7119-aspiratori

Verskime Gemi universo, mes didžiuojamės pristatyti mūsų platus židinio dūmtraukioasortimentą, kiekvienas suunikaliais bruožais, patenkinančiais mūsų klientų įvairias poreikius. Mūsų pasiaukojimaspuikumui vedė mus kurtiįvairių modelių įvairų pasirinkimą, užtikrinant, kad kiekvienas detalis būtų kruopščiaisuprojektuotas irprižiūrėtas.

Židiniodūmtraukiai "pagrindiniai": Židinio dūmtraukis tiems, kurie ieškopatikimų ir efektyviųsprendimų, mes siūlome savo židinio dūmtraukio pagrindinę liniją. Šie modeliai sukurtisiekiant suteikti patikimasveikimo charakteristikas prie prieinamos kainos, užtikrinant efektyvų dūmų pašalinimąnesutrikdantkokybės.
Pagrindiniai bruožai: 300 C° siurbimo, 3 Metų Garantija ir 2500 M³/h siurbimogalia.

Židiniodūmtraukiai "profesionalūs": Jei ieškote profesionalaus lygioveiksmų, pasižyminčių dardidesne galia ir patikimumu, mūsų profesionalūs dūmų ištraukikliai yra idealipasirinkimas.
Pagrindiniai bruožai:700 C° siurbimo, 6 Metų Garantija ir 3800 M³/h siurbimo galia.

Mūsų kolekcija taip pat apima įvairių medžiagų ištraukiklių asortimentą, įskaitantnerūdijantį plieną ir varį.

Židiniodūmtraukiai"plieniniai": Plieno ištraukikliai įkūnija modernų eleganciją ir yrasukurti atlaikytilaiko iššūkius, siūlant efektyvų siurbimą ir stilingą stilių

Elektrinis dūmųištraukiklis su 6 greičių,išskirtinai sukurta iš nerūdijančio plieno Aisi 304. Dėl savo konstrukcijos dūmųištraukiklis atsparus atmosferossąlygoms ir jūros druskai, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką. Variklio galia 3800m³/h,įdiegiamas ant bet kokioskylės dydžio. Dūmų ištraukiklis atsparus iki 700°, atveju gaisro.

Židinio dūmtraukiai"variniai":Kita vertus, variniai ištraukikliai ne tik atspindi klasikinę grožį, bet taip pat pasižymiilgaamžiškumu.
Varinisdūmų ištraukiklis - tai „Gemi“ elektrinių dūmų ištraukiklių viršūnė. Sukurtas išnerūdijančio plieno Aisi 304, kadbūtų užtikrintas atsparumas atmosferos sąlygoms ir jūros druskai. Dėmesys detalių estetikai,dėka vario dangos. Kaipir profesionalus modelis „Moro galva“, siurbia 3800m³/h ir išlaiko iki 700°. Dūmų problemaišspręsta. Puikiai tinkažidiniams, krosnims, kepsninėms, krosnims ir pan. 10 metų garantija visam dūmų ištraukikliokonstrukcijai.

Pirkti dabar!.