Skirtumas tarp pagrindinio ir profesionalaus kamino ventiliatoriaus Gemi

Skirtumas tarp pagrindinio ir profesionalaus kamino ventiliatoriaus Gemi

Dažnas problemų su dauguma kaminų, krosnelių ar kepsnių, be abejo, yra rūkymo traukos along the chimney sunkumas.

Šios problemos priežastys yra įvairios, sunku numatyti statant namą, ir dar sunkiau jas išspręsti, jei galvojate, kad tiesioginiai įsikišimai į kaminą ar dūmtraukį gali būti pakankami.

Vienintelis produktas, kuris tikrai išspręs kaminų rūkymo problemą ir tuo pačiu metu yra lengvai naudojamas ir ekonominis, yra elektrinis kaminų ventiliatorius.

Elektrinis kaminų ventiliatorius yra įrengtas su priverstinio variklio, kuris visiškai pašalina problemą dėl prastos kaminų traukos, visiškai priešinantis priežastims, kokia bebūtų.

Gemi Electronics gali pasiūlyti kelis elektrinių kaminų ventiliatorių modelius, kiekvieną su skirtingomis ir unikaliomis savybėmis pasaulyje.

Modeliai, iš kurių pasirinkti: Pagrindinis kaminų ventiliatorius, profesionalus elektrinis kaminų ventiliatorius ir profesionalus vario kaminų ventiliatorius

Pagrindinis elektrinis kaminų ventiliatorius

turi turinį ištraukimo jėgą 2500 kubinių metrų per valandą ir atsparumą temperatūroje iki 300 laipsnių.

Profesionalus elektrinis kaminų ventiliatorius

vietoj to turi turinį ištraukimo jėgą 3800 kubinių metrų per valandą ir atsparumą temperatūroje iki 700 laipsnių. Turint atsparumą aukštoms temperatūroms iki 700 laipsnių, lengvai suprantama, kad šis kaminų ventiliatorius taip pat gali atlaikyti kaminų ugnį.

Varinis profesionalus elektrinis kaminų ventiliatorius

kaip ir anksčiau aprašytas profesionalus, taip pat turi turinį ištraukimo jėgą 3800 kubinių metrų per valandą ir atsparumą temperatūroje iki 700 laipsnių, bet yra pagamintas iš nerūdijančio plieno ir turi dengimą tikru variu.
Tikro vario ir nerūdijančio plieno dengimas, be didesnio atsparumo laikui, taip pat atsparumą drėgmei ir todėl daro šį produktą unikali pasaulio ne tik iš estetinio požiūrio taško, bet ir idealus pakrantės vietovėms.

Abiejų profesionalių kaminų ventiliatorių modelių variklis, tiek tamsiai rudas, tiek varinis, yra H klasės ir atsparus aukštoms temperatūroms, neapima plastiko detalių, o kondensatorius įsikūręs išorinėje dėžutėje ir todėl toli nuo karštos šaltinių.
Visos šios charakteristikos neleidžia profesinių kaminų ventiliatorių variklių sudėjimui netgi kaminų ugnies atveju.

Visi Gemi Electronics kaminų ventiliatoriai yra įrengti su 6 greičio reguliatoriumi, iš kurio įjungiamas / išjungiamas kaminų ventiliatorius ir reguliuojama ištraukimo jėga.
Jie turi variklio dangtį (kuris pagamintas iš lakštinio plieno ir dažytas tamsiai rudai pirmiesiems 2 nurodytiems modeliams, tuo tarpu pagamintas iš nerūdijančio plieno ir dažytas vario treciajam aprašytam kaminų ventiliatoriui).
Aplink ventiliatorių, Gemi Electronics kaminų ventiliatoriai turi apsaugos grotelę, pagamintą iš elektrosuvirintų plieno žiedų, kurie taip pat veikia kaip anti-paukščių.

Visiems aprašytiems modeliams yra galimybė pasirinkti tarp kvadratinio pagrindo (elektrinis kaminų ventiliatorius yra įrengtas su reguliuojamomis laikikliais) ir apvalaus pagrindo (pagal išorinio dūmtraukio skersmenį bus pateiktas apvalus adapteris).

Gemi Electronics su savo elektriniu kaminų ventiliatoriumi gali išspręsti kaminų rūkymo problemą visiems, kokia bebūtų priežastis.

Pasirinkite modelį, kuris jums labiausiai tinkaspustelėję čia.

Verskime Gemi universo, mes didžiuojamės pristatyti mūsų platus židinio dūmtraukioasortimentą, kiekvienas suunikaliais bruožais, patenkinančiais mūsų klientų įvairias poreikius. Mūsų pasiaukojimaspuikumui vedė mus kurtiįvairių modelių įvairų pasirinkimą, užtikrinant, kad kiekvienas detalis būtų kruopščiaisuprojektuotas irprižiūrėtas.

Židiniodūmtraukiai "pagrindiniai": Židinio dūmtraukis tiems, kurie ieškopatikimų ir efektyviųsprendimų, mes siūlome savo židinio dūmtraukio pagrindinę liniją. Šie modeliai sukurtisiekiant suteikti patikimasveikimo charakteristikas prie prieinamos kainos, užtikrinant efektyvų dūmų pašalinimąnesutrikdantkokybės.
Pagrindiniai bruožai: 300 C° siurbimo, 3 Metų Garantija ir 2500 M³/h siurbimogalia.

Židiniodūmtraukiai "profesionalūs": Jei ieškote profesionalaus lygioveiksmų, pasižyminčių dardidesne galia ir patikimumu, mūsų profesionalūs dūmų ištraukikliai yra idealipasirinkimas.
Pagrindiniai bruožai:700 C° siurbimo, 6 Metų Garantija ir 3800 M³/h siurbimo galia.

Mūsų kolekcija taip pat apima įvairių medžiagų ištraukiklių asortimentą, įskaitantnerūdijantį plieną ir varį.

Židiniodūmtraukiai"plieniniai": Plieno ištraukikliai įkūnija modernų eleganciją ir yrasukurti atlaikytilaiko iššūkius, siūlant efektyvų siurbimą ir stilingą stilių

Elektrinis dūmųištraukiklis su 6 greičių,išskirtinai sukurta iš nerūdijančio plieno Aisi 304. Dėl savo konstrukcijos dūmųištraukiklis atsparus atmosferossąlygoms ir jūros druskai, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką. Variklio galia 3800m³/h,įdiegiamas ant bet kokioskylės dydžio. Dūmų ištraukiklis atsparus iki 700°, atveju gaisro.

Židinio dūmtraukiai"variniai":Kita vertus, variniai ištraukikliai ne tik atspindi klasikinę grožį, bet taip pat pasižymiilgaamžiškumu.
Varinisdūmų ištraukiklis - tai „Gemi“ elektrinių dūmų ištraukiklių viršūnė. Sukurtas išnerūdijančio plieno Aisi 304, kadbūtų užtikrintas atsparumas atmosferos sąlygoms ir jūros druskai. Dėmesys detalių estetikai,dėka vario dangos. Kaipir profesionalus modelis „Moro galva“, siurbia 3800m³/h ir išlaiko iki 700°. Dūmų problemaišspręsta. Puikiai tinkažidiniams, krosnims, kepsninėms, krosnims ir pan. 10 metų garantija visam dūmų ištraukikliokonstrukcijai.

Pirkti dabar!.