Elektrinė tvora gyvūnams: kaip ją pastatyti greitai, saugiai ir efektyviai

Elektrinė tvora gyvūnams: kaip ją pastatyti greitai, saugiai ir efektyviai

Elektrinė tvora yra įrankis, bėgant metams vis dažniau naudojamas dėl savo universalumo.

Tiesą sakant, elektrinę tvorą galima statyti tiek jūsų sodo apsaugai, kad į jį nepatektų laukiniai gyvūnai, arba jūsų pačių gyvūnų globai.

Laukinių gyvūnų įsiveržimo į sodą problema dabar yra labai dažna problema; Tiesą sakant, darbotvarkėje yra ir mažų sodų, ir didelių ūkių pasėlių naikinimas dėl šernų invazijos.

Kiti laukiniai gyvūnai, be šernų, garsėjantys žala žemės ūkiui, yra lapės, kiaulės ar stirnos. Tai maras, darantis didelę žalą visai ekonomikai, kuri yra žemės ūkio ir kuri yra lemiama mūsų šalies pusiausvyrai.

Yra manančių, kad šią problemą galima išspręsti pastačius klasikines tvoras plastikiniais tinklais, tačiau tokių gudrybių gyvūnų kaip šernai tikrai nesustabdo, nes jie gali iškasti ar pradurti patį tinklą. Nuo šių gyvūnų apsiginti galite tik sukūrę elektrinę tvorą. Tas pats pasakytina ir tuo atveju, jei norite ribotoje teritorijoje laikyti ūkio gyvūnus, pvz., karves, arklius, ponius, avis, vištas ar kiaules.

Abu veiksmai, todėl teritorijos apsauga nuo įsibrovimo arba teritorijos saugojimas nuo išvažiavimo gali būti įgyvendinami statant elektrinę tvorą.

Medžiagos tinkamai elektrinei tvorai pastatyti yra skirtingos, tačiau tikrai galime pasakyti, kad kai kurios iš jų gali būti apibrėžtos kaip „būtinos“.

Tarp medžiagų, reikalingų norint pastatyti elektrinę tvorą, skirtą jūsų sodo apsaugai ar jūsų gyvūnams prižiūrėti, turime energijos tiekimo įrenginį, kurio užduotis yra maitinti pačią tvorą, laidą, kuriuo sukuriama elektrinė tvora, ir izoliatorius. , kurių užduotis yra izoliuoti elektros srautą nuo stulpų, kurie bus naudojami elektrinei tvorai gaminti.

Be aukščiau paminėtų medžiagų, yra ir kitų, nors ir labai svarbių, kurios atlieka skirtingas funkcijas. Vienas iš jų yra izoliuotų praėjimų komplektas su elektrifikuota spyruokle ir izoliuota rankena arba kryžminis kabelis, jei reikia padaryti požeminį praėjimą ir kt.

Gemi Elettronica gali pateikti visas medžiagas, naudingas norint sukurti tinkamą ir, svarbiausia, veikiančią elektrinę tvorą (kaip rodo vieno iš mūsų klientų vaizdo apžvalga).
Elektrinių tvorų maitinimo įtaisai yra tiek 220 V srovės modeliuose, tiek dvigubo maitinimo modeliuose (220 V srovė arba 12 V baterija).

Vietoj to, vielos pasirinkimas keičiasi atsižvelgiant į priežastį, dėl kurios tvora buvo sukurta: jei tvora pastatyta apsisaugoti nuo šernų, ideali yra 6 mm² sekcija, jei vietoj to reikia sukurti elektrinę tvorą, skirtą apsaugoti ūkio gyvūnus. galima pasirinkti 2,2 mm² arba 4 mm².

Kita vertus, izoliatoriams galimi tiek su medinių stulpų varžtais, tiek su geležiniais stulpais, kurie abu pasižymi unikaliomis savybėmis pasaulyje.

Gemi Elettronica turi ilgą istoriją elektrinių tvorų pasaulyje, jos gaminiai yra sertifikuoti pagal įstatymus ir aiškiai pagaminti Italijoje.

Gemi Elettronica yra geriausias sprendimas statyti elektrinę tvorą sodo apsaugai ar jūsų gyvūnų globai!

Gemi elektrinio apsaugos priemonių asortimentas

Gemi įmonėje rasite ne tik platų elektrinių tvorųfilų pasirinkimą, betir įvairių elektrikų, siūlančių net 5 skirtingus tipus, kiekvienas su savo specifinėmissavybėmis ir unikaliaisprivalumais:

220V srovės elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoroms iki 5 kmilgio;

220V srovės elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoroms iki 8 kmilgio;

12V/220V baterijos elektrikai su tobulu ir saugiu veikimu tvoromsiki 5 km ir 6J;

12V/220V baterijos elektrikai su 2 baterijomis, turintis tobulą irsaugų veikimą tvoromsiki 5 km ir 6J;

12V/220V baterijos elektrikai su saulės paneliu, turintis tobulą irsaugų veikimą tvoromsiki 5 km ir 6J.

Be to, mes siūlome platų aukštos kokybės elektrinių laido ir juostų asortimentą, kartu suizoliatoriais, pritaikytaisbet kokio tipo palaikymui, kurį pasirinksite savo elektriniam tvorai:

Medinių stulpų izoliatoriai;

Geležinių stulpų izoliatoriai;

Dvigubo kablys izoliatorius;

Medinių stulpų izoliatorių varžtai ir atjungimo jungtis.

Mes, Gemi, išsiskiriame iš konkurencijos dėl penkių dešimtmečių patirties šioje srityje irgalimybės teiktiindividualizuotas sprendimus kiekvieno kliento specifinėms poreikiams. Mūsų klientųaptarnavimas yra išsamus,teikiant visapusišką paramos paslaugą nuo pirkimo momento, kuri nesibaigia pirkimo momento.Mes pasiekiami telefonunumeriu +390287165556, pokalbių lange arba el. paštu.

Gemi pirkimo privalumai

  1. Nemokamas grąžinimas per 100 dienų;
  2. Greitas pristatymas visame pasaulyje;
  3. Visi mūsų produktai pagaminti Italijoje su aukštos kokybės žaliavomis;
  4. Visi mūsų produktai atitinka teisės saugumo normas ir turi atitinkamą sertifikatą;
  5. Turime daugiau nei 5000 atsiliepimų didžiausiame pasaulio atsiliepimų portale:Trustpillot;
  6. Mūsų penkių dešimtmečių patirtis jūsų paslaugoms visiškai prieinama.
  7. Mums yra beveik 1000 vaizdo įrašų apžvalgų portale „TrustVideos“, kuriuose yra vartotojųvaizdo įrašųliudijimai.

Pirkti dabar!.