Grilis: kaip išspręsti per didelio dūmų problemą aplinkoje

Grilis: kaip išspręsti per didelio dūmų problemą aplinkoje

Viena iš labiausiai paplitusių kepsninės problemų, nesvarbu, ar tai būtų asmeninis, ar tokia veikla kaip kepsninė, yra nuolatinis dūmų perteklius aplinkoje, kurioje ji yra.
Jei turite verslą ar kepsninę, kuria naudojatės su draugais, tikrai ne kartą turėsite bandyti kovoti su židinio dūmais.

Apriboti kepsninės išskiriamus dūmus iš tiesų gali būti labai sunku dėl kelių priežasčių: tiek dėl to, kad ant grotelių kepami maisto produktai, pavyzdžiui, mėsa, yra daug sodresni nei įprasto židinio. namas su malkomis kūrenama ir tiek, nes daugeliu atvejų esate priversti statyti kepimo groteles priekinėje kepsninės angos dalyje.

Dėl šios situacijos neįmanoma ištraukti pačios kepsninės, nes kepsninės gaminami dūmai linkę kilti į kamino išorę, o ne išilgai gripo. Galima manyti, kad kepsninės dūmų problemai išspręsti galima naudoti kepimo grotelių perkėlimą toliau į vidų, tačiau tai nebūtų pakankamas sprendimas, o tuo pačiu ir nepatogus maisto gaminimo požiūriu. pats. .

Tiesą sakant, kaip matote iš vaizdo įrašo apžvalgos, kepsninės yra dedamos priekyje ir dėl kamino ventiliatoriaus naudojimo dūmai puikiai kyla išilgai gripo. Tai nebūtų buvę įmanoma be elektrinio dūmų siurblio.

Vaizdo peržiūros grilis išsprendė savo kepsninės dūmų problemą tik dėka elektrinio dūmų siurblio iš Gemi Elettronica.

Jeigu įsigiję Gemi dūmtraukį nerimaujate, kad dūmų siurblys negali būti naudojamas labai ilgą laiką, nesijaudinkite, nes dūmtraukis neriboja naudojimo laiko; Tiesą sakant, jis gali būti aktyvus daug valandų net be pertrūkių, neturėdamas įtakos jo eksploatavimo trukmei.

Vaizdo apžvalgos bracerija, spręsdama kepsninių dūmų problemą, pasirinko profesionalaus modelio dūmų siurblį, kurio pagrindinės charakteristikos yra iki 3800 kubinių metrų/val. siekiančios siurbimo galios ir atsparumo aukštai temperatūrai 700 laipsnių. .

Atsparumo aukštoms temperatūroms indeksas kepsninei yra labai svarbus, nes dažniausiai jos dūmtakis neviršija 3-4 metrų. O mažesniems nei 3–4 metrų dūmtakiams atsparumas aukštai 700 laipsnių temperatūrai gali būti ypač svarbus veiksnys.
Dar viena išskirtinė Gemi elektrinio kamino ventiliatoriaus savybė yra tai, kad jame sumontuotas 6 greičių reguliatorius.
Naudodamas šį įrankį, iš tikrųjų klientas nusprendžia, kokią galią atiduoti elektriniam dūmtraukiui, taip pat atsižvelgdamas į kepsninės išskiriamų dūmų kiekį.

Neabejotinai visai kas kita – išėjus iš kepsnių ar šašlykinės su draugais ant drabužių nepajusti nemalonaus dūmų kvapo, kurį sukelia daug dūmų išskirianti kepsninė.

Veiksmingiausias sprendimas pašalinti perteklinius dūmus aplinkoje yra sumontuoti elektrinį elektrinį dūmų šalintuvą Gemi, kuris užtikrina puikią trauką dūmtakio kanale.

Vaizdo įrašo apžvalgoje parodytas kepsninės dūmų siurblys su apvaliu pagrindu. Gemi Elettronica iš tikrųjų gali pateikti bet kokį apvalų matą, pranešdama tik išorinį dūmtakio išleidimo angos skersmenį; bet tuo pačiu metu jį galima montuoti ir ant bet kokio kvadratinio ar stačiakampio dūmtakio, nes naudojamas reguliuojamų laikiklių komplektas.

Židiniams skirtas elektrinis dūmų siurblys Gemi Elettronica yra vienintelis gaminys, galintis išspręsti kepsninės kylančių dūmų problemą, kurį galima įsigyti tiesiai iš čia.

Verskime Gemi universo, mes didžiuojamės pristatyti mūsų platus židinio dūmtraukioasortimentą, kiekvienas suunikaliais bruožais, patenkinančiais mūsų klientų įvairias poreikius. Mūsų pasiaukojimaspuikumui vedė mus kurtiįvairių modelių įvairų pasirinkimą, užtikrinant, kad kiekvienas detalis būtų kruopščiaisuprojektuotas irprižiūrėtas.

Židiniodūmtraukiai "pagrindiniai": Židinio dūmtraukis tiems, kurie ieškopatikimų ir efektyviųsprendimų, mes siūlome savo židinio dūmtraukio pagrindinę liniją. Šie modeliai sukurtisiekiant suteikti patikimasveikimo charakteristikas prie prieinamos kainos, užtikrinant efektyvų dūmų pašalinimąnesutrikdantkokybės.
Pagrindiniai bruožai: 300 C° siurbimo, 3 Metų Garantija ir 2500 M³/h siurbimogalia.

Židiniodūmtraukiai "profesionalūs": Jei ieškote profesionalaus lygioveiksmų, pasižyminčių dardidesne galia ir patikimumu, mūsų profesionalūs dūmų ištraukikliai yra idealipasirinkimas.
Pagrindiniai bruožai:700 C° siurbimo, 6 Metų Garantija ir 3800 M³/h siurbimo galia.

Mūsų kolekcija taip pat apima įvairių medžiagų ištraukiklių asortimentą, įskaitantnerūdijantį plieną ir varį.

Židiniodūmtraukiai"plieniniai": Plieno ištraukikliai įkūnija modernų eleganciją ir yrasukurti atlaikytilaiko iššūkius, siūlant efektyvų siurbimą ir stilingą stilių

Elektrinis dūmųištraukiklis su 6 greičių,išskirtinai sukurta iš nerūdijančio plieno Aisi 304. Dėl savo konstrukcijos dūmųištraukiklis atsparus atmosferossąlygoms ir jūros druskai, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką. Variklio galia 3800m³/h,įdiegiamas ant bet kokioskylės dydžio. Dūmų ištraukiklis atsparus iki 700°, atveju gaisro.

Židinio dūmtraukiai"variniai":Kita vertus, variniai ištraukikliai ne tik atspindi klasikinę grožį, bet taip pat pasižymiilgaamžiškumu.
Varinisdūmų ištraukiklis - tai „Gemi“ elektrinių dūmų ištraukiklių viršūnė. Sukurtas išnerūdijančio plieno Aisi 304, kadbūtų užtikrintas atsparumas atmosferos sąlygoms ir jūros druskai. Dėmesys detalių estetikai,dėka vario dangos. Kaipir profesionalus modelis „Moro galva“, siurbia 3800m³/h ir išlaiko iki 700°. Dūmų problemaišspręsta. Puikiai tinkažidiniams, krosnims, kepsninėms, krosnims ir pan. 10 metų garantija visam dūmų ištraukikliokonstrukcijai.

Pirkti dabar!.