Dūmų problema ant dūmtraukio su lenktu arba horizontaliu dūmtraukiu

Dūmų problema ant dūmtraukio su lenktu arba horizontaliu dūmtraukiu

Namų konstrukcija dažnai neleidžia statyti kamino, kuris gali turėti vertikalų dūmtakį.
Kai kuriais atvejais iš tikrųjų, jei norite mėgautis gražaus židinio žavesiu, esate priversti naudoti dūmtakius, kurie turi kreivius ir kartais net horizontalias dalis

Tačiau dūmtakio vamzdžiai vingiais ar net horizontalūs neišvengiamai sukelia neoptimalią kamino dūmų trauką.
Tiesą sakant, aišku, kad horizontalus arba lenktas dūmų kanalas, galima sakyti, gali sukelti daug sunkumų ištraukiant dūmus, palyginti su visiškai vertikaliu dūmtakiu (kuris taip pat gali turėti traukos problemų, bet visiškai priešingai. ).

Tiesą sakant, yra manančių, kad išeitis galėtų būti namo renovacija, viso dūmtraukio perkėlimas ir gripo modifikavimas: tačiau tai vis tiek negarantuotų saugaus sprendimo, nes dūmų dūmų problema gali kilti ir dėl kitų veiksnių, vienintelis tikras dalykas būtų akivaizdus laiko ir pinigų panaudojimas.
Greitas ir ekonomiškas sprendimas kamino dūmų problemai pašalinti – sumontuoti priverstinės traukos variklį.

Elektrinis kamininis dūmtraukis – tai įrankis, leidžiantis išspręsti gripo dūmų problemą net jei jis turi vingius ar yra horizontalus.
Mūsų klientas aiškiai parodo, kad net 3 greičiu jo kamino trauka yra puiki.

Dūmtraukiui skirtas Gemi elektrinis dūmų siurblys iš tikrųjų pasižymi greičio reguliatoriumi, leidžiančiu pasirinkti kintamą galią nuo minimalios 1 iki didžiausios 6. Be kita ko, galime pastebėti, kaip, nepaisant Gemi elektrinių dūmų. ištraukiklis pastatytas trečiu greičiu, buto viduje visiškai nėra triukšmo.

Aptariamas dūmtraukis pirmus 6 metrus yra net idealiai horizontalus ir tik su Gemi elektriniu dūmų siurbliu galima gauti tokį patenkinamą rezultatą.
Dūmų šlakelis į namus nepatenka, prieštarauja visiems fizikos dėsniams, iš tikrųjų net ir šaltam kaminui Gemi elektrinio dūmtraukio trauka kaminui yra puikiai efektyvi.

Be elektrinio dūmų siurbimo iš tikrųjų niekada negalėtų būti įprasto dūmų aspiracijos.

Nuo 1983 m. Gemi Elettronica yra kaminų dūmtraukių lyderė pasaulyje, jos gimimo metu iškeltas tikslas – išspręsti rūkymo namuose problemą bet kam ir su bet kokiais dūmų kanalais. Stiprus vėjas, ilgi dūmtakiai, trumpi dūmtakiai ar, kaip šiuo atveju, net horizontalūs dūmtakiai netrukdo Gemi elektriniu dūmtraukiu atliekamam nepaprastam darbui.

Išoriškai dūmtakis po kreivės pakyla dar 5/6 metrus, kol pasiekia išėjimą, kuris šiuo atveju yra apvalus.
Tiesą sakant, „Gemi Elettronica“ leidžia įdėti apvalius adapterius, naudingus dūmtakių vamzdžiams su apvaliais išvadais arba reguliuojamus laikiklius, tinkančius tiems, kurie turi kvadratinį / stačiakampį dūmtakio išvadą.
Iš viso gripas tarp horizontalių, vertikalių ir lenktų dalių yra beveik 11 metrų aukščio ir kaminui skirtas Gemi elektrinis dūmtraukis nesunkiai atlieka užduotį, kuriai buvo sukurtas.

Gemi Elettronica elektrinis dūmų siurblys yra vienintelis, galintis užtikrinti tinkamą horizontalaus dūmtakio trauką.

Pasirinkite savo idealų modelį ir pirkite tiesiogiai iš: https://www.gemimarket.it/it/119-aspiratori?_ga=2.112518660.1228305486.1643798690-53721323.1643798690

Verskime Gemi universo, mes didžiuojamės pristatyti mūsų platus židinio dūmtraukioasortimentą, kiekvienas suunikaliais bruožais, patenkinančiais mūsų klientų įvairias poreikius. Mūsų pasiaukojimaspuikumui vedė mus kurtiįvairių modelių įvairų pasirinkimą, užtikrinant, kad kiekvienas detalis būtų kruopščiaisuprojektuotas irprižiūrėtas.

Židiniodūmtraukiai "pagrindiniai": Židinio dūmtraukis tiems, kurie ieškopatikimų ir efektyviųsprendimų, mes siūlome savo židinio dūmtraukio pagrindinę liniją. Šie modeliai sukurtisiekiant suteikti patikimasveikimo charakteristikas prie prieinamos kainos, užtikrinant efektyvų dūmų pašalinimąnesutrikdantkokybės.
Pagrindiniai bruožai: 300 C° siurbimo, 3 Metų Garantija ir 2500 M³/h siurbimogalia.

Židiniodūmtraukiai "profesionalūs": Jei ieškote profesionalaus lygioveiksmų, pasižyminčių dardidesne galia ir patikimumu, mūsų profesionalūs dūmų ištraukikliai yra idealipasirinkimas.
Pagrindiniai bruožai:700 C° siurbimo, 6 Metų Garantija ir 3800 M³/h siurbimo galia.

Mūsų kolekcija taip pat apima įvairių medžiagų ištraukiklių asortimentą, įskaitantnerūdijantį plieną ir varį.

Židiniodūmtraukiai"plieniniai": Plieno ištraukikliai įkūnija modernų eleganciją ir yrasukurti atlaikytilaiko iššūkius, siūlant efektyvų siurbimą ir stilingą stilių

Elektrinis dūmųištraukiklis su 6 greičių,išskirtinai sukurta iš nerūdijančio plieno Aisi 304. Dėl savo konstrukcijos dūmųištraukiklis atsparus atmosferossąlygoms ir jūros druskai, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką. Variklio galia 3800m³/h,įdiegiamas ant bet kokioskylės dydžio. Dūmų ištraukiklis atsparus iki 700°, atveju gaisro.

Židinio dūmtraukiai"variniai":Kita vertus, variniai ištraukikliai ne tik atspindi klasikinę grožį, bet taip pat pasižymiilgaamžiškumu.
Varinisdūmų ištraukiklis - tai „Gemi“ elektrinių dūmų ištraukiklių viršūnė. Sukurtas išnerūdijančio plieno Aisi 304, kadbūtų užtikrintas atsparumas atmosferos sąlygoms ir jūros druskai. Dėmesys detalių estetikai,dėka vario dangos. Kaipir profesionalus modelis „Moro galva“, siurbia 3800m³/h ir išlaiko iki 700°. Dūmų problemaišspręsta. Puikiai tinkažidiniams, krosnims, kepsninėms, krosnims ir pan. 10 metų garantija visam dūmų ištraukikliokonstrukcijai.

Pirkti dabar!.