Ar jūsų picerijoje kyla problemų dėl dūmų? Čia jūs turite pasekmes ir sprendimus

Ar jūsų picerijoje kyla problemų dėl dūmų? Čia jūs turite pasekmes ir sprendimus

Viena didžiausių kulinarinių aistrų Italijoje ir pasaulyje tikrai yra pica.
Be itališkos kilmės tradicijos, pica ir vakaras picerijoje taip pat yra susikaupimo ir socialumo akimirka, neabejinga tiems, kurie nori praleisti vakarą draugų ir artimųjų kompanijoje.

Kas niekada nebuvo nėjęs į piceriją su draugais palinksminti savo mėgstamos komandos? Ar į pasimatymą su savo mergina ar vaikinu? Ar tiesiog praleisti kitokį vakarą su šeima?
Tačiau tokiomis progomis pasitaikys netinkamos situacijos, būtent dūmų buvimas picerijoje. turėtumėte įrengti dūmų šalintuvą.
Tiesą sakant, daugeliu atvejų, nesvarbu, ar tai būtų malkomis kūrenamos, ar elektrinės orkaitės, picerijoje gali atsitikti taip, kad atsidursite aplinkoje, kurioje yra per daug dūmų.
Rūkymas picerijoje – problema, kuri pirmiausia paliečia picerijų klientus, kurie grįžta namo su dūmuose permirkusiais drabužiais; bet tai turi įtakos ir pačios picerijos įvaizdžiui.
Tiesą sakant, gerai žinoma, kad klientų atsiliepimai gali būti svarbūs picerijoms. Neigiamas atsiliepimas, atsiradęs dėl dūmų picerijoje, gali lemti kitų naujų klientų praradimą.
Problema yra mažiau pastebima tiems, kurie turi galimybę priversti klientus sėdėti lauke arba atskirtoje aplinkoje, atsižvelgiant į tai, kur yra orkaitė. Ne visi turi tokią galimybę; bet net ir tie, kurie jį turi ir turi rūkymo problemą savo picerijoje, turėtų būti linkę ją išspręsti, kad būtų lengviau picų virėjams ir visam picerijoje dirbančiam personalui.
Dūmai iš orkaitės picerijoje gali būti labai intensyvūs, nes reikia visada turėti atvirą liepsną, tinkančią tinkamai ir greitai iškepti picą.
Vienintelis tinkamas sprendimas, kaip išspręsti dūmų problemą picerijoje, yra įrengti elektrinį dūmų siurblį.
Elektrinis dūmų siurblys su priverstiniu varikliu yra vienintelis įrankis, galintis ištraukti visus picerijos krosnies dūmus.
Gemi Elettronica suteikia galimybę rinktis iš įvairių modelių dūmtraukių.
Idealus Gemi Elettronica dūmų siurblys picerijoms yra profesionalus modelis, garantuojantis 3800 kubinių metrų per valandą siurbimo galią ir atsparumą aukštai 700 laipsnių temperatūrai.
Gemi elektrinis dūmų siurblys komplektuojamas su 6 greičių reguliatoriumi, kuriuo galite keisti siurbimo galią pagal savo poreikius.
Jei turite piceriją, su nedidelėmis išlaidomis galite įsigyti elektrinį dūmų siurblį Gemi Elettronica ir lengvai išspręsti visas su rūkymu picerijoje susijusias problemas!

Elektrinis dūmų siurblys Gemi Elettronica yra 100 % Pagaminta Italijoje, kaip ir pica: itališka kompetencija.
Pirkite internetu tiesiogiai: /182-chimney-fan-professional-steel-model

Verskime Gemi universo, mes didžiuojamės pristatyti mūsų platus židinio dūmtraukioasortimentą, kiekvienas suunikaliais bruožais, patenkinančiais mūsų klientų įvairias poreikius. Mūsų pasiaukojimaspuikumui vedė mus kurtiįvairių modelių įvairų pasirinkimą, užtikrinant, kad kiekvienas detalis būtų kruopščiaisuprojektuotas irprižiūrėtas.

Židiniodūmtraukiai "pagrindiniai": Židinio dūmtraukis tiems, kurie ieškopatikimų ir efektyviųsprendimų, mes siūlome savo židinio dūmtraukio pagrindinę liniją. Šie modeliai sukurtisiekiant suteikti patikimasveikimo charakteristikas prie prieinamos kainos, užtikrinant efektyvų dūmų pašalinimąnesutrikdantkokybės.
Pagrindiniai bruožai: 300 C° siurbimo, 3 Metų Garantija ir 2500 M³/h siurbimogalia.

Židiniodūmtraukiai "profesionalūs": Jei ieškote profesionalaus lygioveiksmų, pasižyminčių dardidesne galia ir patikimumu, mūsų profesionalūs dūmų ištraukikliai yra idealipasirinkimas.
Pagrindiniai bruožai:700 C° siurbimo, 6 Metų Garantija ir 3800 M³/h siurbimo galia.

Mūsų kolekcija taip pat apima įvairių medžiagų ištraukiklių asortimentą, įskaitantnerūdijantį plieną ir varį.

Židiniodūmtraukiai"plieniniai": Plieno ištraukikliai įkūnija modernų eleganciją ir yrasukurti atlaikytilaiko iššūkius, siūlant efektyvų siurbimą ir stilingą stilių

Elektrinis dūmųištraukiklis su 6 greičių,išskirtinai sukurta iš nerūdijančio plieno Aisi 304. Dėl savo konstrukcijos dūmųištraukiklis atsparus atmosferossąlygoms ir jūros druskai, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką. Variklio galia 3800m³/h,įdiegiamas ant bet kokioskylės dydžio. Dūmų ištraukiklis atsparus iki 700°, atveju gaisro.

Židinio dūmtraukiai"variniai":Kita vertus, variniai ištraukikliai ne tik atspindi klasikinę grožį, bet taip pat pasižymiilgaamžiškumu.
Varinisdūmų ištraukiklis - tai „Gemi“ elektrinių dūmų ištraukiklių viršūnė. Sukurtas išnerūdijančio plieno Aisi 304, kadbūtų užtikrintas atsparumas atmosferos sąlygoms ir jūros druskai. Dėmesys detalių estetikai,dėka vario dangos. Kaipir profesionalus modelis „Moro galva“, siurbia 3800m³/h ir išlaiko iki 700°. Dūmų problemaišspręsta. Puikiai tinkažidiniams, krosnims, kepsninėms, krosnims ir pan. 10 metų garantija visam dūmų ištraukikliokonstrukcijai.

Pirkti dabar!.