Kodėl reikia įrengti kaminą, o ne jį statyti?

Kodėl reikia įrengti kaminą, o ne jį statyti?

Daugumoje namų ant dūmtakių gnybtų dažnai statomi stogai, vadinami kaminais.

Šie kaminai yra pastatyti siekiant atlikti įvairias funkcijas ir gali išspręsti įvairias svarbias problemas.

Tarp dažnų dūmtakių problemų, kurias, tikimasi, pavyks išspręsti pastačius kaminą, tikrai yra vandens prasiskverbimas lyjant ir stipriam vėjui arba paukščių patekimas nuo stogo į patį dūmtraukį. . arba dėl grynai estetinio klausimo.

Dažniausiai naudojami klasikiniai kaminai yra mūriniai arba plieniniai. Tačiau nepaisant šių kartais labai brangių kaminų konstrukcijos, realus minėtų problemų sprendimas nėra garantuotas. Klasikiniai kaminai, tiesą sakant, neturi įtakos dūmų ir blogos kamino traukos problemai.

Tiesą sakant, jei židinys rūko dėl to, kad lauke per stiprus vėjas arba dėl gripo įlinkimų, ar dėl daugelio kitų priežasčių, klasikinis kamino ventiliatorius šios problemos visiškai neišsprendžia.

Sprendimas, kurį reikia priimti sprendžiant kamino dūmų problemą, yra sumontuoti elektrinį dūmtraukį ant stogo prie išėjimo nuo gripo, dar vadinamą aspiraciniu dūmtraukiu.

Gemi Elettronica siūlo skirtingus elektrinių dūmtraukių modelius; su skirtingomis savybėmis, tokiomis kaip siurbimo galia, atsparumas aukštai temperatūrai, metų garantija ir jų konstrukcijai panaudota medžiaga.

Gemi Elettronica siekia teigiamai reaguoti į bet kokį poreikį ir gali pasiūlyti dvigubą sprendimą: elektrinį dūmtraukį kamine.

Gemi Elettronica siūlomas kamino ventiliatorius skiriasi nuo klasikinių mūrinių ar plieninių kamino ventiliatorių, nes tai ugniai atsparus molinis kaminas.
Ši medžiaga idealiai tinka dūmtakiams, nes yra atspari ne tik atmosferos veiksniams, bet ir karščiui.

Todėl šis sprendimas suteikia dvigubą pranašumą: estetinį, naudojant modernų kamino ventiliatorių, ir funkcinį, kuris išsprendžia dūmų problemą dėl elektrinio dūmų siurbimo.

Elektrinis dūmų siurblys taip pat turi apsaugines nuo paukščių groteles iš elektra suvirinto plieno ir dėl savo konstrukcijos apsaugo nuo vandens prasiskverbimo.

Molio kamino ventiliatoriui Gemi Elettronica montuoti nereikia jokių klijų ir visų pirma jam būdinga atidarymo sistema iš viršaus, leidžianti lengvai nuimti ir išardyti konstrukciją, todėl galėsite įsikišti atliekant bet kokius priežiūros darbus.

Todėl „Gemi Elettronica“ gali patenkinti bet kokį poreikį, tiek estetinį, tiek konkretų, susijusį su židinio problemomis.

Verskime Gemi universo, mes didžiuojamės pristatyti mūsų platus židinio dūmtraukioasortimentą, kiekvienas suunikaliais bruožais, patenkinančiais mūsų klientų įvairias poreikius. Mūsų pasiaukojimaspuikumui vedė mus kurtiįvairių modelių įvairų pasirinkimą, užtikrinant, kad kiekvienas detalis būtų kruopščiaisuprojektuotas irprižiūrėtas.

Židiniodūmtraukiai "pagrindiniai": Židinio dūmtraukis tiems, kurie ieškopatikimų ir efektyviųsprendimų, mes siūlome savo židinio dūmtraukio pagrindinę liniją. Šie modeliai sukurtisiekiant suteikti patikimasveikimo charakteristikas prie prieinamos kainos, užtikrinant efektyvų dūmų pašalinimąnesutrikdantkokybės.
Pagrindiniai bruožai: 300 C° siurbimo, 3 Metų Garantija ir 2500 M³/h siurbimogalia.

Židiniodūmtraukiai "profesionalūs": Jei ieškote profesionalaus lygioveiksmų, pasižyminčių dardidesne galia ir patikimumu, mūsų profesionalūs dūmų ištraukikliai yra idealipasirinkimas.
Pagrindiniai bruožai:700 C° siurbimo, 6 Metų Garantija ir 3800 M³/h siurbimo galia.

Mūsų kolekcija taip pat apima įvairių medžiagų ištraukiklių asortimentą, įskaitantnerūdijantį plieną ir varį.

Židiniodūmtraukiai"plieniniai": Plieno ištraukikliai įkūnija modernų eleganciją ir yrasukurti atlaikytilaiko iššūkius, siūlant efektyvų siurbimą ir stilingą stilių

Elektrinis dūmųištraukiklis su 6 greičių,išskirtinai sukurta iš nerūdijančio plieno Aisi 304. Dėl savo konstrukcijos dūmųištraukiklis atsparus atmosferossąlygoms ir jūros druskai, užtikrinant ilgesnį tarnavimo laiką. Variklio galia 3800m³/h,įdiegiamas ant bet kokioskylės dydžio. Dūmų ištraukiklis atsparus iki 700°, atveju gaisro.

Židinio dūmtraukiai"variniai":Kita vertus, variniai ištraukikliai ne tik atspindi klasikinę grožį, bet taip pat pasižymiilgaamžiškumu.
Varinisdūmų ištraukiklis - tai „Gemi“ elektrinių dūmų ištraukiklių viršūnė. Sukurtas išnerūdijančio plieno Aisi 304, kadbūtų užtikrintas atsparumas atmosferos sąlygoms ir jūros druskai. Dėmesys detalių estetikai,dėka vario dangos. Kaipir profesionalus modelis „Moro galva“, siurbia 3800m³/h ir išlaiko iki 700°. Dūmų problemaišspręsta. Puikiai tinkažidiniams, krosnims, kepsninėms, krosnims ir pan. 10 metų garantija visam dūmų ištraukikliokonstrukcijai.

Pirkti dabar!.